HOME » * KATTEN * » MIAUW (Kater)

MIAUW (Kater)

SPEELS ONDERNEMEND JONG MOOI VENTJE MIAUW

Bekijk via onderstaande links de video's van Miauw:
Miauw is lekker aan het donderjagen

miauw is zeer lief lekker ondernemend en komt graag aandacht halen. met andere katten kan hij zeer goed overweg

Voor Miauw zoeken wij personeel die het fijn vinden om met hem te knuffelen, en te kroelen en af en toe mee te zingen met hem.
Miauw heeft ook een gelijkwaardig kattenvriendje nodig.

Stichting Friends4straydogs bemiddeld sociale en lieve "binnenkatten" die allen zijn gered.
Dit zijn de katten dan ook gewend. Het is tegenwoordig niet meer veilig om u kat over straat te laten wandelen, teveel gevaar ligt op de loer. . De katten willen graag veilig genieten van de buitenlucht en het zonnetje,  daarom
is een goed afgesloten tuin/terras/balkon, waar de katten niet uit kunnen komen is een vereiste voor plaatsing.

Lees ook op onze website waarom het belangrijk is om 2 kittens of jonge katten samen te plaatsen bij een gelijkwaardig kattenvriendje.

Het verhaal van Miauw:

(Rescuer/verzorgster Crina Maria)

Miauw werd gevonden door een zeer goede vriend van Crina. De kitten liep op de snelweg. Zeer gevaarlijk daarom heeft de goede vriend van Crina hem van de weggehaald, en onder gebracht in het privé asiel van Crina.

Zodra de juiste match is gevonden, reist Miauw met ons officiële Trace dierenvervoer naar u toe in Nederland of België.

In zijn geboorteland Roemenië heeft Miauw geen schijn van kans op een een liefdevol leven.

Naam:Miauw
Geslacht: Kater
Leeftijd: Geboren rond eind april/ begin mei 2021
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers
Kan met honden: Onbekend
Kan met katten: Ja
Kattenmaatje nodig: Ja
Gesteriliseerd: Nee hier is Miauw nog te jong voor

Wij plaatsen katten die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze kat.

Bij serieuze interesse vragen wij u om online het intakeformulier in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage is:  € 245,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de kat en geen koopsom.

De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip,
Europees paspoort, kosten voor opvang, de reis naar NL (katten ouder dan 8 maanden zijn reeds gesteriliseerd/gecastreerd).

Katten ouder dan 8 maanden zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid en bemiddeld rescue- honden en katten volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

UBN

Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit

KVK

Alle katten en honden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.