HOME » * KATTEN * » MADELIEF ( Poes )

Madelief ( Poes )

MOOIE MADELIEF, WAAR MAG ZIJ LEKKER GENIETEN IN DE VENSTERBANK?

Bekijk via onderstaande links de video van Madelief:

Het verhaal van Madelief:

Madelief is gevonden op straat in Roemenie samen met Poekie en Tommy. Ze waren er slecht aan toe. Gelukkig is Madelief goed opgeknapt, en een leuke poes.

Ze speelt graag, spint heerlik, en geniet van in het zonnetje liggen, maar kletsen met het baasje vind ze ook leuk. Madelief zich graag horen, ze praat met haar baasje in haar eigen katten-taaltje. Madelief is gewoon een heerlijk meisje.

Wij plaatsen Madelief niet in een druk gezin met kinderen, Zij heeft het erg moeilijk gehad, en is ook gesteld op haar rust.

Voor Madelief zoeken wij personeel die weten wat een Poes nodig heeft. Samen spelen. lekker klauteren in de paal, zonnen in de vensterbank of het huis verkennen.

Madelief vind een gelijkwaardig vriendje leuk, maar is geen must. Mits er voldoende aandacht voor haar is kan ze ook alleen geplaatst worden.

Het verhaal van Madelief:

(Rescuer/verzorgster Nicoleta Poganu/Marilena )

Madelief is samen met Poekie en Tommy onder erbarmelijke omstandigheden gevonden. Ze zijn na een bezoek aan de dierenarts opgenomen en goed verzorgd. Madelief is gelukkig weer helemaal opgeknapt en zit bij een katten opvang mama. Nu is het tijd voor haar om een fijne familie te vinden.

Stichting Friends4straydogs bemiddeld sociale en lieve "binnen-katten" die allen zijn gered.
Dit zijn de katten dan ook gewend. Het is tegenwoordig niet meer veilig om u kat over straat te laten wandelen, teveel gevaar ligt op de loer. . De katten willen graag veilig genieten van de buitenlucht en het zonnetje,  daarom
is een goed afgesloten tuin/terras/balkon, waar de katten niet uit kunnen komen is een vereiste voor plaatsing.

Lees ook op onze website waarom het belangrijk is om 2 kittens of jonge katten samen te plaatsen bij een gelijkwaardig kattenvriendje.

Bent u het juiste personeel voor Madelief?

vul dan op deze Website ons online  intake vragenformulier in, klik op blauwe button op deze pagina.

In haar geboorteland Roemenië maakt Madelief geen van kans op een liefdevol leven.

Zodra het juiste personeel is gevonden reist Madelief met ons officiële gecertificeerde transport naar u toe.

MADELIEF

Geslacht: Poes

Leeftijd:

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers wij plaatsen Madelief niet in een druk gezin met kinderen

Kan met honden: Onbekend

Kan met katten: Ja

Katten-maatje nodig: Kan alleen geplaatst worden of met een gelijkwaardig katten-maatje

Gesteriliseerd/Gecastreerd: Ja

Wij plaatsen katten die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze kat.

Bij serieuze interesse vragen wij u om online het intakeformulier in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor Madelief is:  € 245,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de kat en geen koopsom.

De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip,
Europees paspoort, kosten voor opvang, de reis naar NL (katten ouder dan 8 maanden zijn reeds gesteriliseerd/gecastreerd).

Katten ouder dan 8 maanden zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid en bemiddeld rescue- honden en katten volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

UBN

Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit

KVK

Alle katten en honden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.