HOME » * KATTEN * » Lege Format Kat & Kitten

RIKKIE (KATER)

RIKKIE houdt van gezelligheid en luieren op de venster.

Bekijk via onderstaande links de video's:

Rikkie is een lieve jonge kater, die door liefdevolle rescuers is gered

Rikkie vindt honden erg leuk en is duidelijk eerder  ook honden gewend geweest

Rikkie heeft een zachtaardig karakter en geniet van gezelligheid, met voorkeur op schoot van een lief persoon.
Maar ook van klauteren in de kattenklim-paal en spelen, is de hobby van kleine Rikkie.

Daarom zijn wij voor Rikkie op zoek naar gezellig personeel, zodat hij eindelijk kan gaan genieten van een huiselijk leven.

Rikkie kan als enige kat worden bemiddeld.

Het verhaal van:

Rikkie is door de moeder van onze lieve rescuer Nicoletta gevonden, hij was er slecht aan toe>
Rikkie was als ongewenst buiten de deur gezet en

diende maar zijn eigen boontjes te doppen....
Jonge katjes kunnen niet voor zichzelf zorgen.

Rikkie is heel goed verzorgd bij de dierenarts hij logeerde daar intern en  gaat het  goed met hem.

Maar Rikkie verlangt naar een echt thuis, waar tijd voor hem vrij gemaakt wordt en zijn familie geniet van gezelligheid samen met een lieve kat.

Stichting Friends4straydogs bemiddeld sociale en lieve "binnen-katten" die allen zijn gered.
Dit zijn de katten dan ook gewend. Het is tegenwoordig niet meer veilig om u kat over straat te laten wandelen, teveel gevaar ligt op de loer. . De katten willen graag veilig genieten van de buitenlucht en het zonnetje,  daarom
is een goed afgesloten tuin/terras/balkon, waar de katten niet uit kunnen komen is een vereiste voor plaatsing.

Geslacht: Katertje

Leeftijd: Geboren 01-05-2019

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers

Kan met honden: Ja

Kan met katten: Ja

Kattenmaatje nodig?:  Rikkie kan als enige kat worden geplaatst

Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja

Is Rikkie niet de kat die u aanspreekt?

Bekijk dan zeker ook onze andere leuke bemiddeling katten/poezen op onze website die allen een beter leven verdienen.

Wij plaatsen katten die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze kat.

Bij serieuze interesse vragen wij u om online het intakeformulier in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage is:  € 245,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de kat en geen koopsom.

De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip,
Europees paspoort, kosten voor opvang, de reis naar NL (katten ouder dan 8 maanden zijn reeds gesteriliseerd/gecastreerd).

Katten ouder dan 8 maanden zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid en bemiddeld rescue- honden en katten volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

UBN

Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit

KVK

Alle katten en honden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.