HOME » * KATTEN * » HERO ( Kater )

Hero ( Kater )

STOERE, OVERAL VOOR IN KLEINE HERO EEN STOER VENTJE

Bekijk via onderstaande links de video's van Hero en zijn vriendjes:

Omschrijving van Hero

Op dit moment verblijft Hero bij ons contactpersoon/rescuer Nicoleta en haar moeder thuis in Roemenie. Hij heeft twee leuke speelmaatjes en een aantal grote katten die de boel in de gaten houden. Want Hero en zijn vrienden die kunnen er wat van

Hero zoekt geweldig personeel die weten wat een kitten allemaal nodig heeft,  en natuurlijk plaatsen we Hero bij toekomstig personeel die al een gelijkwaardig kattenmaatje hebben die een vriendje als Hero op prijs stellen.

Hero word in huiselijke sfeer opgevoed tussen de andere grote katten en wennen in een sociale omgeving aan de alledaagse dingen in het leven.

Stichting Friends4straydogs bemiddeld sociale en lieve "binnen-katten" die allen zijn gered.
Dit zijn de katten dan ook gewend. Het is tegenwoordig niet meer veilig om u kat over straat te laten wandelen, teveel gevaar ligt op de loer. . De katten willen graag veilig genieten van de buitenlucht en het zonnetje,  daarom
is een goed afgesloten tuin/terras/balkon, waar de katten niet uit kunnen komen is een vereiste voor plaatsing.

Lees ook op onze website waarom het belangrijk is om 2 kittens of jonge katten samen te plaatsen bij een gelijkwaardig kattenvriendje.

Het verhaal van Hero (Verzorgster/rescuer Nicoleta en moeder)

Hero werd gevonden door kinderen uit de buurt van Nicoleta. De moeder en de broers van Hero waren gedood door ratten omdat ze naast een vuilnisbelt lagen. Alleen Hero overleefde het. Gelukkig wisten de kinderen Hero te redden.

Hero mag vanaf eind Juli reizen. Dit is vanwege de verplichte vaccinaties volgens de Europese wetgeving.

Hero

Geslacht: Kater

Leeftijd: Hero 18-04-2022 ( geschat door de dierenarts )

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers

Kan met honden: Onbekend

Kan met katten: Ja

Kattenmaatje nodig: Ja

Gesteriliseerd/Gecastreerd: Nee nog te jong

Wij plaatsen katten die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze kat.

Bij serieuze interesse vragen wij u om online het intakeformulier in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen met u  kunnen bekijken of u en de Kat een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor Hero is:  € 245,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de kat en geen koopsom.

De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip,
Europees paspoort, kosten voor opvang, de reis naar NL (katten ouder dan 8 maanden zijn reeds gesteriliseerd/gecastreerd).

Katten ouder dan 8 maanden zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid en bemiddeld rescue- honden en katten volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

UBN

Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit

KVK

Alle katten en honden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.