HOME » * KATTEN * » DOESJE (Poes)

DOESJE (Poes)

DOESJE IS EEN HEEL LIEF SNOESJE

Bekijk via onderstaande links de video's van Doesje

Alles wat beweegt is leuk
Doesje en haar vriendjes

Doesje en haar en vrienden
De kittenbrigade
Kijk ze lekker spelen

Doesje is een heel lief jong meisje. Ze geniet van het kroelen, speelt graag en is een meisje die echt houdt van uitdagen.

Wij zoeken voor Doesje personeel die het fijn vinden om met haar te knuffelen, en uit te dagen voor een kat en muis spel

Wij plaatsen Doesje alleen bij personeel die al een gelijkwaardige kat of poes hebben die een speelmaatje als Doesje op prijs stelt, of bereid zijn om 2 kittens te adopteren.

Stichting Friends4straydogs bemiddeld sociale en lieve "binnen-katten" die allen zijn gered.
Dit zijn de katten dan ook gewend. Het is tegenwoordig niet meer veilig om u kat over straat te laten wandelen, teveel gevaar ligt op de loer. . De katten willen graag veilig genieten van de buitenlucht en het zonnetje,  daarom
is een goed afgesloten tuin/terras/balkon, waar de katten niet uit kunnen komen is een vereiste voor plaatsing.

Lees ook op onze website waarom het belangrijk is om 2 kittens of jonge katten samen te plaatsen bij een gelijkwaardig kattenvriendje.

Het verhaal van Doesje:

(Rescuer/verzorgster Nicoleta)

Doesje werd samen met haar broertjes en zusje te vondeling gelegd onder het raam van Nicoleta. De moeder van Nicoleta snelde naar buiten om de katjes die alle kanten op begonnen te rennen te redden. Gelukkig zijn ze allemaal gevonden.

Zodra de juiste match is gevonden, reist Doesje met ons officiële Trace dierenvervoer naar u toe in Nederland of België.

In haar geboorteland Roemenië heeft Doesje geen schijn van kans op een een liefdevol leven.

Naam: Doesje
Geslacht: Poes
Leeftijd: Februari 2021
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers
Kan met honden: Onbekend
Kan met katten: Ja
Kattenmaatje nodig: Ja
Sterilisatie: Te jong

Wij plaatsen katten die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze kat.

Bij serieuze interesse vragen wij u om online het intakeformulier in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor Doesje is:  € 245,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de kat en geen koopsom.

De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip,
Europees paspoort, kosten voor opvang, de reis naar NL (katten ouder dan 8 maanden zijn reeds gesteriliseerd/gecastreerd).

Katten ouder dan 8 maanden zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid en bemiddeld rescue- honden en katten volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

UBN

Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit

KVK

Alle katten en honden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.