Home » KATTEN TER ADOPTIE » TESSA (Poes)

TESSA (Poes)

TESSA DE SUPER LIEVE MAMA POES, ZOEKT EEN SCHOOT OM LEKKER IN TE SPINNEN

Bekijk via onderstaande links de video's van Tessa
Mama Tessa met haar kittens

Mooie Tessa

Er komen snel nieuwe foto's van Tessa!

Tessa is een ongelofelijke super mama. Buiten haar eigen 5 kittens heeft ze in totaal 19 andere kittens gezoogd en verzorgd. Tessa is een zeer lieve poes en gek op mensen en andere poezen en katten. Zij geniet echt van aandacht en knuffels.

Voor Tessa zoeken wij personeel die het fijn vinden om met haar te knuffelen, en te verwennen, want na zoveel kleintjes opgevoed te hebben verdiend deze dame echt haar rust. Tessa heeft ook een gelijkwaardig kattenvriendje/vriendinnetje nodig.

Bij serieuze interesse kunt u een intakeformulier invullen.

Stichting Friends4straydogs bemiddeld sociale en lieve "binnen katten" die allen zijn gered.
Dit zijn de katten dan ook gewend. Het is tegenwoordig niet meer veilig om u kat over straat te laten wandelen, teveel gevaar ligt op de loer. . De katten willen graag veilig genieten van de buitenlucht en het zonnetje,  daarom
is een goed afgesloten tuin/terras/balkon, waar de katten niet uit kunnen komen is een vereiste voor plaatsing.

Lees ook op onze website waarom het belangrijk is om 2 kittens of jonge katten samen te plaatsen bij een gelijkwaardig kattenvriendje. Alle katten die wij bemiddelen zijn binnen katten.

Het verhaal van Tessa (rescuer Eugenia)

Tessa is op straat gevonden, ze had vijf kittens, en men kon haar niet zo achterlaten. Tessa heeft buiten haar kittens ook nog eens 19 adoptie kittens verzorgd. Een geweldige lieve mama die zich ontfermde over alle kleintjes.

Nu word het tijd om voor haar een huis te vinden. Want als Tessa geen huisje vindt word ze waarschijnlijk weer op straat gezet, want in Roemenië of daarbuiten wil iedereen kittens maar geen oudere kat of poes. Eugenia heeft ons om hulp gevraagd om voor haar een fijn huis te zoeken.

Zodra de juiste match is gevonden mag Tessa met de happy-bus reizen naar Nederland.

In haar geboorteland Roemenië maakt Tessa geen schijn van kans op een liefdevol leven.

TESSA
Geslacht: Poes
Leeftijd: geboren medio 2019
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers
Kan met honden: Onbekend
Kan met katten: Ja
Kattenmaatje nodig: Ja
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja

Wij plaatsen katten die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze kat.

Bij serieuze interesse vragen wij u om online het intakeformulier in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage is:  € 245,00.

De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip,
Europees paspoort, kosten voor opvang, de reis naar NL (katten ouder dan 8 maanden zijn reeds gesteriliseerd/gecastreerd).