Home » KATTEN TER ADOPTIE » SIEPIE EN MINOUS (GERESERVEERD)

SIEPIE EN MINOES (Poezen) GERESERVEERD

SIEPIE EN MINOES TWEE LIEVE POEZEN VRIENDINNETJES  GERESERVEERD

Wij zoeken het beste personeel voor Siepie en Minoes twee vriendinnetjes die gek zijn op elkaar en op mensen, Ze houden van spelen, kroelen, spinnen en een heerlijke aai over hun koppie.

Siepie en Minoes zijn onafscheidelijk en wij willen ze dan ook niet uit elkaar halen.

Lees op onze website, waarom het zo belangrijk is om 2 kittens/ katten samen te plaatsen, met een gelijkwaardig kattenvriendje.

Een goed afgesloten tuin/balkon waar de katten niet uit kunnen komen is een vereiste voor plaatsing. Het is tegenwoordig niet meer veilig om u kat over straat te laten wandelen, teveel gevaar ligt op de loer.

Crina verteld het verhaal van Siepie en Minoes

Siepie en Minoes werden gevonden door een goede vriend van onze rescuer Crina in Roemenië. Ze waren verwaarloosd achter gelaten op straat, en er slecht aan toe. Gelukkig zijn ze goed terecht gekomen bij Crina en is het tijd om een huisje te zoeken voor deze twee lieverds. Crina heeft ons gevraagd om hierin te bemiddelen.

In hun geboorteland Roemenië, hebben Siepie en Minoes geen kans op een liefdevol huis.

Zodra de juiste match gevonden is mogen de dames reizen met de happy-bus naar Nederland.

Naam: SIEPIE (grijs gestreepte)
Geslacht: Poes
Leeftijd: Medio augustus 2020
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers
Kan met honden: Onbekend
Kan met katten: Ja
Chipregistratie: Ja
Gesteriliseerd: Word nog gedaan

Naam: MINOES (lapjes)
Geslacht: Poes
Leeftijd: Medio september 2020
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers
Kan met honden: Onbekend
Kan met katten: Ja
Chipregistratie: Ja
Gesteriliseerd: Word nog gedaan

Wij plaatsen katten die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze kat.

Bij serieuze interesse, download het formulier hier:  intakeformulier,, of u kunt het formulier aanvragen via ons e-mailadres:  stichtingfriends4straydogs@yahoo.com
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de kat een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor SIEPIE EN MINOES is: 430.00

De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip,
Europees paspoort, kosten voor opvang, de reis naar NL (katten ouder dan 8 maanden zijn reeds gesteriliseerd/gecastreerd).