Home » KATTEN TER ADOPTIE » ROSS (GERESERVEERD)

ROSS (Kater) GERESERVEERD

ROSS SPEELSE JONGE KATER GEK OP MENSEN

Bekijk via onderstaande links de video's van Ross

deze komen snel!

Ross is een speelse jonge kater, gek op kinderen en zijn baasjes. houd van spel en lekker uitdagen. Lekker kroelen op schoot gaat die ook niet uit de weg.

Voor Ross zoeken wij personeel die het leuk vinden om Ross af en toe eens uit te dagen in het spel. Voor Ross zoeken wij een gelijkwaardig
kattenvriendje waar die mee kan spelen en stoeien.

Lees ook op onze website waarom het belangrijk is om 2 kittens of jonge katten samen te plaatsen bij een gelijkwaardig kattenvriendje. Alle katten die wij bemiddelen zijn binnen katten. HET BELANG VAN TWEE KITTENS

Alle katten die wij bemiddelen zijn sociale binnen-katten.
Dit zijn de katten dan ook gewend.
Een goed afgesloten tuin/terras/balkon, waar de katten niet uit kunnen komen is een vereiste voor plaatsing.

Onze rescuer Eugenia verteld:

Ross is net als Carly in het zelfde woongebied gevonden waar Eugenia woont. Eugenia word vaak gewaarschuwd als er weer een katje of kitten word gevonden die aan hun lot over zijn gelaten. Eugenia heeft zich ontfermd over Ross.

Zodra de juiste match is gevonden mag Ross reizen met de happy-bus naar Nederland.

Naam: ROSS
Geslacht: Kater
Leeftijd: Medio Juli 2020
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers
Kan met honden: Onbekend
Kan met katten: Ja
Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen katten die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze kat.

Bij serieuze interesse vragen wij u om online het intakeformulier in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor ROSS is: € 215,00.

De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip,
Europees paspoort, kosten voor opvang, de reis naar NL (katten ouder dan 8 maanden zijn reeds gesteriliseerd/gecastreerd).