Stichting Friends4Straydogs
Home » KATTEN ter ADOPTIE » ROMEO & JULIA

ROMEO & JULIA

Zijn twee prachtige sociale jonge huiselijke kittens, die gewend zijn aan andere katten en ook honden.

Spelen vinden zij geweldig, Dit setje is sociaal en vriendelijk. Zij waren eerder ongewenst en gered.

Romeo & Julia verblijven nu bij een huiselijk opvang bij ons contact Crina in Roemenie en zijn op zoek naar nieuw personeel.

Zodra het juiste personeel is gevonden reist dit setje af naar hun nieuwe familie in Nederland

In hun geboorteland heeft dit stel geen kans op een veilig en liefdevol leven.

Naam: ROMEO & JULIA
Geslacht: Mannetje & Vrouwtje
Type: Huiskat/Binnenkat
Leeftijd: ROMEO 4 maand & JULIA 4.5 maanden
Kan met kinderen: Ja, ons beleid >12 jaar obv ouders
Kan met andere katten Ja
Kan met honden: Ja
Europees paspoortje en chip registratie: Ja
Aandachtspunt: Veilige- ontsnapping-proof balkon/tuin is een vereiste bij plaatsing van ROMEO & JULIA

Wij plaatsen katten die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER volledig ingevuld naar ons te mailen.

Wij gaan er van uit dat geïnteresseerden begrijpen en zich hebben verdiept in wat een kat daadwerkelijk nodig heeft. Match tussen kat en adoptant is altijd prioriteit!

Na een positief beoordeelde intake reist MONA LISA af naar Nederland.

Daarom vragen wij u een intake-vragenlijst in te vullen.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

De onkosten-bijdrage voor ROMEO & JULIA  is: 330,00 euro.

Wij werken volledig Non-profit en volgens de Europese regels mbt vaccinaties, gezondheid en transport.

Bij serieuze interesse vragen wij u om een bericht te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com

Met vriendelijke groet

Stichting Friends4Straydogs