Home » KATTEN TER ADOPTIE » POPPIE (Poes)

POPPIE (Poes)

POPPIE LEUK VROLIJK VRIENDELIJK MEISJE

Bekijk via onderstaande links de video's van Poppie

Mooie Poppie

Poppie is een vrolijk en vriendelijk poezen meisje. Ze is gek op haar vriendjes maar is ook zeer gek op mensen.

Wij zoeken voor Poppie lief personeel, die net als Poppie het leuk vinden om met haar te spelen in huis.
Gezellig  "bankhangen"  en knuffelen is deze lieve kat ook zeker voor te vinden.

Denkt u het perfecte nieuwe baasje voor Poppie te zijn? Vul dan het online intakeformulier volledig in.
Niet volledig ingevulde formulieren kunnen wij helaas niet serieus nemen.

Stichting Friends4straydogs bemiddeld sociale en lieve "binnen katten" die allen zijn gered.
Dit zijn de katten dan ook gewend.

Het is tegenwoordig niet meer veilig om u kat over straat te laten wandelen, teveel gevaar ligt op de loer.

Het moet niet zo zijn dat rescuers en onze stichting katten redden om vervolgens in NL te verongelukken.

Katten  genieten graag van de buitenlucht en het zonnetje,  daarom is een goed afgesloten en beveiligde  tuin/terras/balkon, waar de katten niet uit kunnen,  een vereiste voor plaatsing.

Lees ook op onze website waarom het belangrijk is om 2 kittens of jonge katten samen te plaatsen bij een gelijkwaardig kattenvriendje.

Alle katten die wij bemiddelen zijn binnen katten.

Het verhaal van Poppie:

Poppie werd gevonden langs de weg. verlaten eenzaam en hongerig. Gelukkig is ze gevonden door een goede vriendin van Crina en riep men haar hulp in. Poppie is ondertussen veilig. Zij wordt goed verzorgd maar een kennel is een kennel ook voor een kat. Crina heeft ons gevraagd om te bemiddelen zodat ze een fijn huis krijgt.

Zodra de juiste match is gevonden mag Poppie reizen met de happy-bus naar Nederland

In haar geboorteland Roemenië maakt Poppie geen schijn van kans op een liefdevol leven.

POPPIE
Geslacht: poes
Leeftijd: Ongeveer 1,5 jaar begin 2020
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers
Kan met honden: Onbekend
Kan met katten: Ja
Kattenmaatje nodig: Ja
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja

Wij plaatsen katten die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze kat.

Bij serieuze interesse vragen wij u om online het intakeformulier in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage is:  € 245,00.

De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip,
Europees paspoort, kosten voor opvang, de reis naar NL (katten ouder dan 8 maanden zijn reeds gesteriliseerd/gecastreerd).

Alle katten die wij bemiddelen voldoen aan de Europese eisen voor vervoer door Europa.