Home » KATTEN TER ADOPTIE » PIPPI (GERESERVEERD)

PIPPI (Poes)

PIPPI VRIENDELIJK, LIEF MEISJE OP ZOEK NAAR EEN VRIENDJE OF VRIENDINNETJE OM MEE TE SPELEN

Bekijk via onderstaande links de video's van Pippi
Pippi met haar knuffeltje samen een dutje doen.

Pippi is een zeer lief jong poesje, ze houdt van spelen, knuffelen lekker spinnen op schoot en dicht tegen je aan te kruipen.
Ze speelt met de hond en andere katten in het huis van de rescuer.

Voor Pippi zoeken wij personeel die het fijn vinden om met haar te knuffelen, en te kroelen. Pippi heeft ook een gelijkwaardig kattenvriendje/vriendinnetje nodig.

Bij serieuze interesse kunt u het online intakeformulier invullen.

Stichting Friends4straydogs bemiddeld sociale en lieve "binnen katten" die allen zijn gered.
Dit zijn de katten dan ook gewend. Het is tegenwoordig niet meer veilig om u kat over straat te laten wandelen, teveel gevaar ligt op de loer. . De katten willen graag veilig genieten van de buitenlucht en het zonnetje,  daarom
is een goed afgesloten tuin/terras/balkon, waar de katten niet uit kunnen komen is een vereiste voor plaatsing.

Lees ook op onze website waarom het belangrijk is om 2 kittens of jonge katten samen te plaatsen bij een gelijkwaardig kattenvriendje. Alle katten die wij bemiddelen zijn binnen katten.

Het verhaal van Pippi (rescuer Cristina Hent:

Pippi is op straat gevonden, ze was uitgehongerd en achteraf zwanger. Gelukkig heeft Cristina haar gevonden. Ze is verwend en opgeknapt. Cristina heeft ons gevraagd om voor haar een huisje te zoeken met eigen vriendjes of vriendinnetjes. Zelfs een klein hondje vind Pippi helemaal oke..

Zodra de juiste match is gevonden mag Pippi met de happy-bus reizen naar Nederland.

In haar geboorteland Roemenië maakt Pippi geen schijn van kans op een liefdevol leven

PIPPI
Geslacht: Poes
Leeftijd:  geboren medio oktober 2020
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers
Kan met honden: Ja, kleine honden
Kan met katten: Ja
Kattenmaatje nodig: Ja
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja

Wij plaatsen katten die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze kat.

Bij serieuze interesse vragen wij u om online het intakeformulier in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage is:  € 245,00.

De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip,
Europees paspoort, kosten voor opvang, de reis naar NL (katten ouder dan 8 maanden zijn reeds gesteriliseerd/gecastreerd).

Alle katten die wij bemiddelen voldoen aan de Europese eisen voor vervoer door Europa.