Home » KATTEN TER ADOPTIE » PIKA ( Poes )

PIKA ( POES )

SPEELSE PIKA WAAR STAAT HAAR KRABPAAL?

Bekijk via onderstaande links de video's van Pika:

Pika vertelt het wel

Pika speelt met Olivia

Mooi lief meisje

Even lekker knuffelen

Pika speelt verstoppertje

Pika ligt lekker te luieren

Alle katten die wij bemiddelen zijn binnen katten.

Alle katten die stichting friends4straydogs bemiddeld zijn gered, gevaccineerd, voldoen aan de

Europese eisen mbt gezondheid en vervoer.

Pika is een  lieve  sociale kitten, ze is gek op andere katten groot en klein maakt haar niet uit.

Zij  is gek op spelen met haar katten-vriendinnetje, geniet van aandacht haar verzorgster en haar familie en  speelt met de honden.

Kortom een hele leuke poes.

Voor Pika zoeken wij personeel die weten wat een kitten nodig heeft.

Samen spelen. lekker klauteren in de paal, zonnen in de vensterbank en  het huis en beveiligde omgeving verkennen.

Pika heeft een gelijkwaardig katten-vriendje nodig.

Het verhaal van Pika: (Rescuer Cristina Hent)

Pika werd in een heel groot veld gevonden door ons contact Cristina .

Pika logeert binnen huiselijke kring op een appartement.

Zij was eerder heel mager en klein, maar onder de goede vleugels van Cristina is ze nu een gezonde en vrolijke kitten.

Cristina wilt voor haar een goed "thuis" en heeft ons gevraagd hierin te bemiddelen.

Bent u het juiste personeel voor Pika? Vul dan online ons intake vragenformulier in.

Zie hiervoor de blauwe button op deze pagina.

In Roemenië maakt Pika geen schijn van kans op een liefdevol "thuis"

Zodra de juiste match gevonden is mag Pika met ons officiele trace dierenvervoer naar Nederland reizen.

PIKA

Geslacht: poes

Leeftijd: Geboren medio april 2021, geschat door dierenarts

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers

Kan met honden: Ja

Kan met katten: Ja

Kattenmaatje nodig: Ja

Gesteriliseerd/Gecastreerd Nee nog te jong

Stichting Friends4straydogs bemiddeld sociale en lieve "binnen-katten" die allen zijn gered.
Dit zijn de katten dan ook gewend. Het is tegenwoordig niet meer veilig om u kat over straat te laten wandelen, teveel gevaar ligt op de loer. . De katten willen graag veilig genieten van de buitenlucht en het zonnetje,  daarom
is een goed afgesloten tuin/terras/balkon, waar de katten niet uit kunnen komen is een vereiste voor plaatsing.

Lees ook op onze website waarom het belangrijk is om 2 kittens of jonge katten samen te plaatsen bij een gelijkwaardig kattenvriendje.

Wij plaatsen katten die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze kat.

Bij serieuze interesse vragen wij u om online het intakeformulier in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage is:  € 245,00.

De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip,
Europees paspoort, kosten voor opvang, de reis naar NL (katten ouder dan 8 maanden zijn reeds gesteriliseerd/gecastreerd).

Alle katten die wij bemiddelen voldoen aan de Europese eisen voor vervoer door Europa.