Home » KATTEN TER ADOPTIE » ORFELIA (Poes)

ORFELIA (Poes)

BIJZONDERE MOOIE LIEVE ORFELIA

Bekijk via onderstaande links de video's van Orfelia
Lekker speelse Orfelia

Orfelia is een erg lief en bijzonder meisje.Ze heeft 1 oogje, en een kameleon pootje oftewel polydactylie meerdere tenen of teen aan een pootje. Zij ondervindt hier echter geen problemen van.

Orfelia was al geadopteerd in Roemenië maar helaas hebben ze dit lieve meisje weer terug gebracht. Orfelia heeft aandacht en liefde nodig. Ze is helaas niet goed verzorgd geweest.

Wij zoeken voor deze lieve poes het allerbeste personeel wat er maar is. Personeel die Orfelia leert dat ze heerlijk in een krabpaal kan slapen of gewoon lekker op schoot. Een gelijkwaardig kattenmaatje is een must.

Stichting Friends4straydogs bemiddeld sociale en lieve "binnen katten" die allen zijn gered.
Dit zijn de katten dan ook gewend. Het is tegenwoordig niet meer veilig om u kat over straat te laten wandelen, teveel gevaar ligt op de loer. . De katten willen graag veilig genieten van de buitenlucht en het zonnetje,  daarom
is een goed afgesloten tuin/terras/balkon, waar de katten niet uit kunnen komen is een vereiste voor plaatsing.

Lees ook op onze website waarom het belangrijk is om 2 kittens of jonge katten samen te plaatsen bij een gelijkwaardig kattenvriendje. Alle katten die wij bemiddelen zijn binnen katten.

Eugenia onze rescuer vertelt:

Orfelia werd begin Januari gevonden toen Andreaa een vriendin van Eugenia Orfelia zag tijdens haar werkzaamheden. Het meisje was bang. Zij zat onder de vlooien en had een zware infectie aan haar oog en vertrouwde niemand.

Dank zei Eugenia en Andrea werdt Orfelia gered en kreeg ze medische hulp. Helaas heeft men haar oogje moeten verwijderen.
Orfelia werdt geadopteerd maar al snel terug gebracht. Zij was niet verzorgd, niet ingeënt en niet gesteriliseerd. Ze zag er verwaarloost uit. Ondertussen hebben de dames de zorg op zich genomen en gevraagd of wij haar willen bemiddelen voor nu een definitief huisje.

In haar geboorteland Roemenië krijgt Orfelia niet de liefde die ze verdiend.

Naam: ORFELIA
Geslacht: Poes
Leeftijd: Oktober 2020
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers
Kan met honden: Onbekend
Kan met katten: Ja
Kattenmaatje nodig: Ja
Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen katten die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze kat.

Bij serieuze interesse vragen wij u om online het intakeformulier in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage is:  € 245,00.

De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip,
Europees paspoort, kosten voor opvang, de reis naar NL (katten ouder dan 8 maanden zijn reeds gesteriliseerd/gecastreerd).