Home » KATTEN TER ADOPTIE » ORANGE (Kater)

ORANGE (Kater)

ORANGE LIEVE LEUKE KITTEN WAAR MAG HIJ WONEN?

Bekijk via onderstaande links de video's van Orange:

Orange houdt van kriebelen

Orange is 1 van de 3 broertjes die bij Flori  in huiselijke kring wordt opgevangen.

Orange kijkt de kat uit de boom maar als die eenmaal loskomt, dan gaat hij er ook helemaal voor.

Spelen met zijn broertjes, lekker rollen in een dekentje daar geniet hij van.

Zoals  iedere  kitten is Orange speels maar ook een hele lieve jonge huiselijke kat.

Voor Orange zoeken wij personeel die weten wat een kitten nodig heeft

Samen spelen, lekker klauteren in de paal, zonnen in de vensterbank en  het huis verkennen en beveiligde omgeving verkennen

. Orange heeft een gelijkwaardig katten vriendje nodig.

Het verhaal van: Orange (Rescuer Flori/Nicoleta)

Orange en zijn broertjes werden mishandeld door de buren van Rescuer Flori.

Zij gaf eten aan de poes van de buren, en hoorde regelmatig gehuil en geschreeuw van de kat als de buren dronken waren.

Toen Flori op een dag thuis kwam werd de poes voor haar ogen doodgereden.

Zij zag aan het buikje dat de poes kittens moest hebben  en ging op zoek bij de buren. Zij werden die dag niet meer gevonden.....

De andere dag dat Flori haar zoektocht voortzette,  kwam ze precies op tijd.
De kittens werden geslagen en mee gegooid. Flori is er tussen gesprongen en heeft alle drie de kittens meegenomen naar haar huis.

Daar worden ze nu goed verzorgd. Ondertussen zijn de kittens hersteld en gezond verklaard door de dierenarts.

In Roemenië maakt Orange geen schijn van kans op een liefdevol "thuis"

Zodra de juiste match gevonden is mag Orange na 25 september afreizen naar Nederland

Stichting Friends4straydogs bemiddeld sociale en lieve "binnen-katten" die allen zijn gered.
Dit zijn de katten dan ook gewend. Het is tegenwoordig niet meer veilig om u kat over straat te laten wandelen, teveel gevaar ligt op de loer. . De katten willen graag veilig genieten van de buitenlucht en het zonnetje,  daarom
is een goed afgesloten tuin/terras/balkon, waar de katten niet uit kunnen komen is een vereiste voor plaatsing.

Lees ook op onze website waarom het belangrijk is om 2 kittens of jonge katten samen te plaatsen bij een gelijkwaardig kattenvriendje.

ORANGE

Geslacht: Kater

Leeftijd:  Geboren medio 2 juni 2021

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers

Kan met honden: Onbekend

Kan met katten: Ja

Kattenmaatje nodig: Ja

Gesteriliseerd/Gecastreerd Nee nog te jong

Wij plaatsen katten die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze kat.

Bij serieuze interesse vragen wij u om online het intakeformulier in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor Orange is:  € 245,00.

De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip,
Europees paspoort, kosten voor opvang, de reis naar NL (katten ouder dan 8 maanden zijn reeds gesteriliseerd/gecastreerd).

Alle katten die wij bemiddelen voldoen aan de Europese eisen voor vervoer door Europa.