Home » KATTEN TER ADOPTIE » OLIVIA ( Poes )

OLIVIA ( POES )

PRACHTIGE KITTEN OLIVIA, WAAR MAG ZIJ HEERLIJK SPELEN

Bekijk via onderstaande links de video's van Olivia:
Olivia speelt met Pika

Olivia  is een speelse jonge poes.
Zij logeert samen met katten-vriendinnetje Pika bij onze rescuer Cristina Hent, binnen een huiselijke situatie, op een appartement.

Samen spelen zij volop op.  Kortom Olivia is een een hele leuke gezellige speelse kitten.
Olivia heeft een lief karakter en net als Pika is zij prima met andere katten en ook is zij honden gewend.

Voor Olivia zoeken wij lief personeel die weten wat een kitten nodig heeft.

Samen spelen. lekker klauteren in de paal, zonnen in de vensterbank en het huis met de beveiligde omgeving verkennen.

Olivia heeft een gelijkwaardig katten-vriendje nodig.

Bent u het juiste personeel voor Olivia?
Vul dan ons online  intake vragenformulier in, zie hiervoor de  blauwe button op deze pagina.

Het verhaal van: Oliva (Rescuer Cristina Hent)

Olivia werd gevonden door een goede vriend van Cristina.
Hij trof haar aan op straat mager en verlaten en  heeft Cristina gevraagd of zij Olivia wilde opvangen en een huisje voor haar te zoeken.
Cristina heeft gevraagd of wij hierin willen bemiddelen.

In Roemenië maakt Olivia geen schijn van kans op een liefdevol "thuis"

Zodra de juiste match gevonden is mag zij  afreizen naar Nederland met ons officieel Trace dierenvervoer, naar NL.

Alle katten die wij bemiddelen zijn binnen katten.

Alle katten die stichting friends4straydogs bemiddeld zijn gered, gevaccineerd, voldoen aan de

Europese eisen mbt gezondheid en vervoer.

Stichting Friends4straydogs bemiddeld sociale en lieve "binnen-katten" die allen zijn gered.
Dit zijn de katten dan ook gewend. Het is tegenwoordig niet meer veilig om u kat over straat te laten wandelen, teveel gevaar ligt op de loer. . De katten willen graag veilig genieten van de buitenlucht en het zonnetje,  daarom
is een goed afgesloten tuin/terras/balkon, waar de katten niet uit kunnen komen is een vereiste voor plaatsing.

Lees ook op onze website waarom het belangrijk is om 2 kittens of jonge katten samen te plaatsen bij een gelijkwaardig kattenvriendje.

OLIVIA

Geslacht: poes

Leeftijd: Geboren medio mei 2021, geschat door dierenarts.

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers

Kan met honden: Ja

Kan met katten: Ja

Kattenmaatje nodig: Ja

Gesteriliseerd/Gecastreerd Nee nog te jong

Wij plaatsen katten die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze kat.

Bij serieuze interesse vragen wij u om online het intakeformulier in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor Olivia is:  € 245,00.

De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip,
Europees paspoort, kosten voor opvang, de reis naar NL (katten ouder dan 8 maanden zijn reeds gesteriliseerd/gecastreerd).

Alle katten die wij bemiddelen voldoen aan de Europese eisen voor vervoer door Europa.