Home » KATTEN TER ADOPTIE » MOORTJE (Poes)

MOORTJE (Poes)

LIEF KLEIN MEISJE MOORTJE BIJ WIE MAG ZIJ LEKKER OP SCHOOT LIGGEN?

Bekijk via onderstaande links de video's van Moortje

Moortje en vriendjes
Moortje en Co

Moortje en haar en vrienden
De kittenbrigade
Kijk ze lekker spelen

Moortje is een heel lief klein meisje, ze is een beetje onhandig af en toe maar dat maakt haar zo aandoenlijk. Moortje is een klein beetje loens maar dat kan nog bijtrekken.

Wij zoeken voor Moortje personeel die het fijn vinden om met haar te knuffelen, en uit te dagen voor een kat en muis spel

Wij plaatsen Moortje alleen bij personeel die al een gelijkwaardige kat of poes hebben die een speelmaatje als Moortje op prijs stelt, of bereid zijn om 2 kittens te adopteren.

Stichting Friends4straydogs bemiddeld sociale en lieve "binnen katten" die allen zijn gered.
Dit zijn de katten dan ook gewend. Het is tegenwoordig niet meer veilig om u kat over straat te laten wandelen, teveel gevaar ligt op de loer. . De katten willen graag veilig genieten van de buitenlucht en het zonnetje,  daarom
is een goed afgesloten tuin/terras/balkon, waar de katten niet uit kunnen komen is een vereiste voor plaatsing.

Onze rescuer Nicoleta vertelt:

Moortje werd samen met haar broertjes en zusje te vondeling gelegd onder het raam van Nicoleta. De moeder van Nicoleta snelde naar buiten om de katjes die alle kanten op begonnen te rennen te redden. Gelukkig zijn ze allemaal gevonden.

Zodra de juiste match is gevonden mag Moortje begin Juni reizen met de happy-bus naar Nederland

In haar geboorteland heeft Moortje geen kans op een veilig en liefdevol leven.

Naam: MOORTJE
Geslacht: Poes
Leeftijd: Januari 2020
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers
Kan met honden: Onbekend
Kan met katten: Ja
Kattenmaatje nodig: Ja
Sterilisatie: Te jong

Wij plaatsen katten die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze kat.

Bij serieuze interesse vragen wij u om online het intakeformulier in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor Moortje is:  € 245,00.

De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip,
Europees paspoort, kosten voor opvang, de reis naar NL (katten ouder dan 8 maanden zijn reeds gesteriliseerd/gecastreerd).