Stichting Friends4Straydogs
Home » KATTEN ter ADOPTIE » MONA LISA

MONA LISA

SCHITTEREND MEISJE MONA LISA

Mona Lisa verblijft bij een huiselijk opvang in Roemenie en is op zoek naar nieuw personeel

Mona Lisa is een sociale binnenkat, die gewend is aan andere katten en ook honden.

Zodra de juiste match is gevonden mag Mona Lisa afreizen naar haar nieuwe personeel in Nederland

Naam: Mona Lisa
Geslacht: vrouwtje
Type: Huiskat/binnenkat
Leeftijd: 5 maanden
Kan met kinderen: Ja, ons beleid >12 jaar obv ouders
Kan met andere katten Ja
Kan met honden: Ja
Europees paspoortje en chip registratie: Ja

Wij plaatsen katten die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER volledig ingevuld naar ons te mailen.

Wij gaan er van uit dat geïnteresseerden begrijpen en zich hebben verdiept in wat een kat daadwerkelijk nodig heeft. Match tussen kat en adoptant is altijd prioriteit!

Na een positief beoordeelde intake reist MONA LISA af naar Nederland.

Daarom vragen wij u een intake-vragenlijst in te vullen.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

De onkosten-bijdrage voor MONA LISA is: 165,00 euro.

Wij werken volledig Non-profit en volgens de Europese regels mbt vaccinaties, gezondheid en transport.

Bij serieuze interesse vragen wij u om een bericht te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com

Met vriendelijke groet

Stichting Friends4Straydogs