Home » KATTEN TER ADOPTIE » MITZI (GERESERVEERD

MITZI

LIEVE SPEELSE MITZI

Bekijk de video's van Mitzi via onderstaande link

Mitzi is lekker aan het spelen
Even kroelen met Mitzi
Lekker aan het donderjagen met een soortgenoot
Lekkere wildebras

Mitzi zoekt het beste personeel wat er is, zij is erg sociaal naar mensen honden en andere katten. Ze houdt van spelen en uitdagen.

Wij zoeken voor Mitzi personeel die al een jonge kat of poes in huis hebben en die een kitten als Mitzi op prijs stelt en ook van spelen houdt.

Ons contact uit Roemenië verteld over Mitzi het volgende..

Mitzi werd op een parkeerplaats in het bos gevonden. Ze heeft daar waarschijnlijk een langere tijd gezeten, en was alleen. Ons contact heeft haar meegenomen en ze word goed verzorgd nu.

Lees ook  waarom het belangrijk is om 2 kittens of jonge katten samen te plaatsen bij een gelijkwaardig kattenvriendje.
Alle katten die wij bemiddelen zijn binnen katten.

Wellicht heeft u gelezen dat onze stichting lauter alleen sociale huiselijke binnenkatjes bemiddeld.

Een goed afgesloten tuin/balkon waar de katten niet uit kunnen komen is een vereiste voor plaatsing. Het is tegenwoordig niet meer veilig om u kat over straat te laten wandelen, teveel gevaar ligt op de loer.

Dit betekend dat uw tuin/patio/balkon beveiligd dient te zijn, zodat de katten veilig kunnen genieten van de frisse lucht en het zonnetje.

Zodra het personeel gevonden is voor Mitzi mag zij afreizen met de happy-bus naar Nederland.

Naam: MITZI

Geslacht: Poes

Leeftijd: Geboren rond eind juni/ begin julie 2020

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers

Kan met honden: Ja

Kan met katten: Ja

Gesteriliseerd: Word gedaan

Wij plaatsen katten die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze kat.

U kunt het formulier aanvragen via ons e-mailadres:  stichtingfriends4straydogs@yahoo.com
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de kat een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor MITZI is: € 215,00.

De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip,
Europees paspoort, kosten voor opvang, de reis naar NL (katten ouder dan 8 maanden zijn reeds gesteriliseerd/gecastreerd).