Home » KATTEN TER ADOPTIE » MINNIE (GERESERVEERD)

MINNIE (Poes)

MINNIE LIEVE JONGE POES

Bekijk via onderstaande links de video's van Minnie

Deze volgen binnenkort!

Minnie is een zeer lief jong poesje die graag op je schoot ligt te snorren. Minnie houdt van kopjes geven en probeert je aandacht te krijgen door te spinnen en met haar pootje te slaan.

Voor Minnie zoeken wij personeel die het fijn vinden om met haar te kroelen, en een gelijkwaardig kattenvriendje hebben voor haar.

Lees HIER waarom het belangrijk is om 2 kittens of jonge katten samen te plaatsen bij een gelijkwaardig kattenvriendje.

Stichting Friends4straydogs bemiddeld sociale en lieve "binnen katten" die allen zijn gered.
Dit zijn de katten dan ook gewend. Het is tegenwoordig niet meer veilig om u kat over straat te laten wandelen, teveel gevaar ligt op de loer. . De katten willen graag veilig genieten van de buitenlucht en het zonnetje,  daarom
is een goed afgesloten tuin/terras/balkon, waar de katten niet uit kunnen komen is een vereiste voor plaatsing.

Onze rescuer Crina vertelt:

Minnie liep in een dorp rond, vies van de straat en hongerig. Ze is dan ook een heel klein meiske die zich probeerde overeind te houden. Gelukkig werd Minnie gevonden door de dierenarts van Crina en naar het privé asiel van Crina gebracht.

Zodra de juiste match is gevonden mag Minnie eind april met de happy-bus naar nederland reizen.

In haar geboorteland Roemenië maakt Minnie geen schijn van kans op een liefdevol huisje

Naam: MINNIE
Geslacht: Poes
Leeftijd: Medio november 2020
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers
Kan met honden: Onbekend
Kan met katten: Ja
Sterilisatie: Wordt nog gedaan

Wij plaatsen katten die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze kat.

Bij serieuze interesse vragen wij u om online het intakeformulier in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor MINNIE is: € 215,00.

De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip,
Europees paspoort, kosten voor opvang, de reis naar NL (katten ouder dan 8 maanden zijn reeds gesteriliseerd/gecastreerd).