Home » KATTEN TER ADOPTIE » MILLY (Offline)

MILLY

VRIENDELIJKE OUDE DAME MILLY

Milly is een vriendelijke oudere dame, zij vind het heerlijk om geaaid te worden en lekker naast je op de bank te zitten. Dat wil niet zeggen dat ze saai is, want spelen vindt zij ontzettend leuk.

Milly vindt andere katten prima in het asieltje waar nu verblijft.

Een goed afgesloten tuin/balkon waar de katten niet uit kunnen komen is een vereiste voor plaatsing. Het is tegenwoordig niet meer veilig om u kat over straat te laten wandelen, teveel gevaar ligt op de loer.

Het zou fijn zijn voor Milly als er een gelijkwaardig katten maatje is.

Zodra het juiste personeel is gevonden mag Milly afreizen met de happy-bus naar Nederland.

Naam: MILLY

Geslacht: Poes

Leeftijd: 8 a 9 jaar (Geboren medio 2011/ 2012)

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers

Kan met honden: onbekend

Kan met katten: Ja

Europees paspoort en chip registratie: Ja

Gesteriliseerd: ja

Wij plaatsen katten die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze kat.

Bij serieuze interesse vragen wij u om bij ons een intakeformulier aan te vragen via ons e-mailadres:  stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

Voor Yentl is een aangepaste onkostenbijdrage van toepassing.

De onkostenbijdrage voor  is: € 195,00.

De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip,
Europees paspoort, kosten voor opvang, de reis naar NL (katten ouder dan 8 maanden zijn reeds gesteriliseerd/gecastreerd).