Home » KATTEN TER ADOPTIE » MIAUW (Kater)

MIAUW (Kater)

SPEELSE LEUKE ONDEUGENDE KITTEN MIAUW

Bekijk via onderstaande links de video's van Miauw:
Miauw is lekker aan het donderjagen

Miauw is een leuke kleine ondeugende kitten. Eigenlijk word hij Radio Miauw genoemd. Af en toe zingt hij mee met de radio. Hij houdt van spelen en uitdagen, en is af en toe op zijn tijd een beetje ondeugend.

Voor Miauw zoeken wij personeel die het fijn vinden om met hem te knuffelen, en te kroelen en af en toe mee te zingen.
Miauw heeft ook een gelijkwaardig kattenvriendje nodig.

Stichting Friends4straydogs bemiddeld sociale en lieve "binnen katten" die allen zijn gered.
Dit zijn de katten dan ook gewend. Het is tegenwoordig niet meer veilig om u kat over straat te laten wandelen, teveel gevaar ligt op de loer. . De katten willen graag veilig genieten van de buitenlucht en het zonnetje,  daarom
is een goed afgesloten tuin/terras/balkon, waar de katten niet uit kunnen komen is een vereiste voor plaatsing.

Lees ook op onze website waarom het belangrijk is om 2 kittens of jonge katten samen te plaatsen bij een gelijkwaardig kattenvriendje. Alle katten die wij bemiddelen zijn binnen katten.

Het verhaal van Miauw:

Miauw werd gevonden door een zeer goede vriend van Crina. De kitten liep op de snelweg. Zeer gevaarlijk daarom heeft de goede vriend van Crina hem van de weg gehaald, en onder gebracht in het prive asiel van Crina.

Wanneer de juiste match gevonden is mag Miauw in augustus reizen.

In zijn geboorteland Roemenië maakt Miauw geen schijn van kans op een liefdevol leven.

MIAUW
Geslacht: Kater
Leeftijd: Geboren rond eind april/ begin mei 2021
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers
Kan met honden: Onbekend
Kan met katten: Ja
Kattenmaatje nodig: Ja
Gesteriliseerd: Nee hier is Miauw nog te jong voor

Wij plaatsen katten die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze kat.

Bij serieuze interesse vragen wij u om online het intakeformulier in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage is:  € 245,00.

De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip,
Europees paspoort, kosten voor opvang, de reis naar NL (katten ouder dan 8 maanden zijn reeds gesteriliseerd/gecastreerd).