Home » KATTEN TER ADOPTIE » LOTTE (Poes)

LOTTE  (Poes)

LIEVE LOTTE BIJ WIE MAG ZIJ IN DE VENSTERBANK LIGGEN?

Lieve lotte

Lotte is een vriendelijke volwassen  poes  in de bloei van haar leven.
Lottie houdt van kopjes geven en zij komt graag naar je toe om aandacht te vragen of  om samen gezellig te  bankhangen met haar personeel.

Wij zoeken voor Lotte lief huiselijk personeel, geen drukke situatie en van gezelligheid houdt.

Lotte is echt aanhankelijk en mensgericht. Daarom plaatsen wij haar alleen als enige kat binnen een situatie zonder jonge kinderen en zonder hond(en). Lotte is ook geschikt voor gepensioneerde en oudere kattenliefhebbers.

Stichting Friends4straydogs bemiddeld sociale en lieve "binnen katten" die allen zijn gered.
Dit zijn de katten dan ook gewend. Het is tegenwoordig niet meer veilig om u kat over straat te laten wandelen, teveel gevaar ligt op de loer. . De katten willen graag veilig genieten van de buitenlucht en het zonnetje,  daarom
is een goed afgesloten tuin/terras/balkon, waar de katten niet uit kunnen komen is een vereiste voor plaatsing.

Alle katten die wij bemiddelen zijn binnen katten ongewenst en die zijn gered.

Haar verhaal:

Lotte verbleef eerder  bij een familie,  op een appartement, maar deze familie nam een grote hond...
Lotte moest rennen voor haar leven.

De hond had niets met Lotte, dus besloot de familie maar om Lotte op straat te zetten.

Niet te bevatten, Lotte woonde al 9 jaar bij deze mensen.

Ons contact Crina hoorde dit en heeft haar bij deze familie weggehaald.

Lotte zit nu bij Crina in het privé asieltje, maar een "thuis"  en heerlijk mandje zou natuurlijk heel erg fijn zijn voor haar.

Heeft u interesse in deze lieve knappe huiselijke poes?
Vul dan ons intake-formulier in op de website zie de button op deze pagina.

Zodra voor lieve LOTTE het allerliefste personeel is gevonden, reist zij naar NL met ons officiële Trace dierentransport
In haar geboorteland Roemenië maakt Lotte geen schijn van kans op een veilig en liefdevol leven.

Naam: LOTTE

Geslacht: poes

Leeftijd: Geboren 2011 ongeveer 9 a 10 jaar

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers

Kan met honden: Nee

Kan met katten: Ja , maar is Lotte liever samen met haar familie. Wij bemiddelen haar daarom als enige kat.

Kattenmaatje nodig: Nee

Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja

De onkostenbijdrage is inclusief verplichte vaccinaties, castratie, medische check, opvangkosten, Europees paspoortje, chip registratie en de reis.

Alle honden en katten die wij bemiddelen voldoen aan de Europese regelgeving voor gezondheid en vervoer.

De onkostenbijdrage en een bijdrage voor de gemaakte kosten, is inclusief, onderzoek dierenarts, verplichte vaccinaties, Europees paspoortje, chip registratie, opvangkosten en de reis

Alle dieren die wij bemiddelen zijn gered van de dood en verblijven bij een goede opvang.

Met vriendelijke groeten

Team friends4straydogs

Ter info Foto;s zijn gemaakt net nadat LOTTE is gered vanuit een voor haar nare omgeving,

hierdoor geven de foto's niet een reëel  beeld over deze lieve poes. Zodra er nieuwe foto;s zijn plaatsen wij deze hier.

Wij plaatsen katten die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze kat.

Bij serieuze interesse vragen wij u om online het intakeformulier in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage is:  € 245,00.

De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip,
Europees paspoort, kosten voor opvang, de reis naar NL (katten ouder dan 8 maanden zijn reeds gesteriliseerd/gecastreerd).

Alle katten die wij bemiddelen voldoen aan de Europese eisen voor vervoer door Europa.