Stichting Friends4Straydogs

LOTJE

PRACHTIG LIEF MEISJE LOTJE

Bekijk de video's van Lotje op YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=W3CfyOHx5uk&feature=share&fbclid=IwAR0d9upq3EQPOfc8AdjRcRhWrahPt4UieS-RIOu3lXGPsnpg_dBxB8GXPcw

 

https://www.youtube.com/watch?v=JLGphX7cYog&feature=share&fbclid=IwAR37gK5W5BbeZ_MnPxo2Wcywkjb0fTjR_cjuOF8sfKnYz8FloIyaYWlg8v0

 

https://www.youtube.com/watch?v=iI79hepUNXs&feature=share&fbclid=IwAR1i24bb6b5bzIc7ktY4w5tV7t9A-wRHrPKLTffXmZjs3lbQGNrkxhtSvIU

 

https://www.youtube.com/watch?v=JL8tZTeqWwk&feature=share&fbclid=IwAR2u8hEa5Ggnf9Kshrdw5whO7YSwp7COENoQxQyaukL8xAkHbLmm_KQlw8g

 

 

Dit meisje uit Roemenie is van de dood gered, de vorige eigenaar vertelde de dierenarts dat ze gebeten was door een kalkoen en dat ze ingeslapen moest worden!

 

 

Gelukkig was daar ons contactpersoon Georgiana en zij twijfelde geen moment en liet Lotje opereren, 1 achter pootje moest helaas geamputeerd worden....... Lieve Georgiana nam lieve Lotje mee naar huis.

Lotje haar andere achterpootje functionteert nog niet goed vandaar dat ze een luiertje om moet. Maar dit weerhoud dit schatje niet om te spelen en genieten van het leven. Helaas heeft Georgiana weinig tijd voor Lotje is veel van huis........en Lotje krijgt nu niet de aandacht die zij nodig heeft.

 

Georgiana is weer bij de dierenarts geweest en het blijkt dat ze weer gevoel in haar staart en haar achterpootje heeft. Zij krijgt nu medicatie en het is afwachten of zij later op 3 pootjes kan gaan lopen. Wij hopen dat er in de tussentijd en echte lieve katten liefhebster Lotje ziet en verliefd op haar word en haar een liefdevol thuis wil aanbieden.

 

Het zou voor Lotje erg leuk zijn als er al een lieve jonge kat aanwezig is die spelen ook leuk vind 🙂

Zodra de juiste match is gevonden mag Lotje rond begin Maart afreizen naar haar nieuwe personeel in Nederland 🙂

 

Naam: Lotje
Geslacht: vrouwtje
Type: Huiskat/binnenkat
Leeftijd: geboren half September 2018
Sociaal: Ja speels en heel lief
Kan met kinderen: Ja, ons beleid >12 jaar obv ouders
Kan met andere katten Ja
Gevaccineerd: Ja
Europees paspoortje en chip registratie: Ja
Gecastreerd: Ja

Wij plaatsen katten die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER volledig ingevuld naar ons te mailen.
 

Wij gaan er van uit dat geïnteresseerden begrijpen en zich hebben verdiept in wat een kat daadwerkelijk nodig heeft. Match tussen kat en adoptant is altijd prioriteit!

Na een positief beoordeelde intake reist LOTJE af naar Nederland.
 

Daarom vragen wij u een intake-vragenlijst in te vullen. 


De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

De onkosten-bijdrage voor LOTJE is: 145,00 euro.

 

Wij werken volledig Non-profit en volgens de Europese regels mbt vaccinaties, gezondheid en transport.

 

Bij serieuze interesse vragen wij u om een bericht te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com
 
Met vriendelijke groet
 
Stichting Friends4Straydogs