MOOS

MOOS, MOOIE SPEELSE LIEVE KITTEN

Moos is een ontzettend lief katje. Met zijn mooie kleurtjes en lieve snoet, smelt je hart. Moos houd van gezelligheid. Heeft u tijd en bent u wat vaker thuis dan wil moos graag bij u komen wonen.

Crina ons contact in Roemenie heeft deze lieverd gered van de straat en liefdevol opgenomen in haar asieltje Op straat is dit kereltje zijn leven niet zeker.

Wij zoeken voor Moos personeel die al een jonge kat of poes in huis hebben en die een kitten als Moos op prijs stelt en ook van spelen houd.

Lees ook op onze website waarom het belangrijk is om 2 kittens of jonge katten samen te plaatsen bij een gelijkwaardig kattenvriendje. Alle katten die wij bemiddelen zijn binnen katten.

Een goed afgesloten tuin/balkon waar de katten niet uit kunnen komen is een vereiste voor plaatsing. Het is tegenwoordig niet meer veilig om u kat over straat te laten wandelen, teveel gevaar ligt op de loer.

Moos is gered door ons contact Crina in Roemenie waar ze nu in haar prive asieltje verblijven. Zo jong en dan op straat is geen optie.

Zodra het juiste personeel is gevonden mag Moos afreizen naar Nederland.

Naam: MOOS

Geslacht: Kater

Leeftijd: Geboren zomer 2020

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers

Kan met honden: Onbekend

Kan met katten: Ja

Europees paspoort en chip registratie: Ja

Sterilisatie: Word binnenkort gedaan

Wij plaatsen katten die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze kat.

Bij serieuze interesse, dowload het formulier hier:  intakeformulier,, of u kunt het formulier aanvragen via ons e-mailadres:  stichtingfriends4straydogs@yahoo.com
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de kat een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor MOOS is: 160,00.

De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip,
Europees paspoort, kosten voor opvang, de reis naar NL (katten ouder dan 8 maanden zijn reeds gesteriliseerd/gecastreerd).