MATHY EN MUFFIN

MUFFIN EN MATHY ZOEKEN HET BESTE PERSONEEL!

Bekijk de video's van deze leukerds via onderstaande link

Och kijk nou toch.. wat een frummeltje

Mathy (jongen) en Muffin (meisje) zijn twee prachtige zwarte katjes, broer en zus, ze zijn geboren op 14 mei 2020. Hun moeder woonde in de straat van onze buurvrouw, totdat ze haar vonden.

Verzorgster zegt:

Ze was zwanger en is bij mij thuis bevallen van deze schatjes

Mathy en Muffin zijn speels en vrolijk, en ze weten ook al hoe ze de kattenbak moeten gebruiken, knap he.
Ze zijn allebei erg sociaal en aanhankelijk naar mensen, honden en andere katten.

Wat een super leuke tweeling, kunnen jullie ons van elkaar onderscheiden? 😃
Wij plaatsen MATHY & MUFFIN alleen bij personeel die ze graag allebei willen bedienen. Lees ook op onze website waarom het belangrijk is om 2 kittens samen te plaatsen of een kitten bij een gelijkwaardig kattenvriendje.

Naam: MATHY EN MUFFIN

geboren: 14 mei 2020

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers

Kan met honden: Ja maar wel kleine hondjes

Kan met katten: Ja

Europees paspoort en chip registratie: Ja

Wij plaatsen katten die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze kat.

Bij serieuze interesse vragen wij u om bij ons een intakeformulier aan te vragen via ons e-mailadres:  stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.
Hoe uitgebreider u uw intake invult, hoe serieuzer wij deze nemen!

De onkostenbijdrage voor MATHY EN MUFFIN is: € 250,00.

De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip,
Europees paspoort, kosten voor opvang, de reis naar NL (katten ouder dan 8 maanden zijn reeds gesteriliseerd/gecastreerd).