MARIA

MARIA, LEUKE SPEELSE KITTEN

Haar verzorgster verteld:

Maria zat in het hoge gras, we hoorden haar wel maar zagen haar niet. Na twee dagen stond ze ineens voor de poort te miauwen, ze was hongerig en erg mager en vies.
Ze is heel lief, en reageert zelfs al op haar naam als we haar roepen. Ze vindt het heerlijk om met iedereen te spelen en haar beste vrienden zijn Tania en Matthias. Het is best een slim meisje, en ze kan je echt aanstaren in je ogen 😍

Voor Maria zoeken we een lief baasje die of een klein hondje heeft, of een andere kat waar zij zich aan op kan trekken.

Wij zoeken voor Maria personeel die al een jonge kat of poes in huis hebben( of een klein hondje die katten gewend is )die een kitten als Maria op prijs stelt en ook van spelen houd.

Lees ook op onze website waarom het belangrijk is om 2 kittens of jonge katten samen te plaatsen bij een gelijkwaardig kattenvriendje. Alle katten die wij bemiddelen zijn binnenkatten.

.

Een goed afgesloten tuin/balkon waar de katten niet uit kunnen komen is een vereiste voor plaatsing.
Het is tegenwoordig niet meer veilig om u kat over straat te laten wandelen, teveel gevaar ligt op de loer.

Hoe uitgebreider u uw intake invult, hoe enthousiaster wij worden.

Maria is gered door ons Contact Sinzi in Roemenië, waar ze nu in huiselijke sfeer verblijft.. Zo klein en dan op straat is geen optie.

Zodra het juiste personeel is gevonden mag Maria afreizen naar Nederland.

Naam: MARIA

Geslacht: Poes

Leeftijd: 21 April 2020

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers

Kan met honden: Ja mits deze klein zijn

Kan met katten: Ja

Europees paspoort en chip registratie: Ja

Wij plaatsen katten die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze kat.

Bij serieuze interesse vragen wij u om bij ons een intakeformulier aan te vragen via ons e-mailadres:  stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.
Hoe uitgebreider u uw intake invult, hoe serieuzer wij deze nemen!

De onkostenbijdrage voor MARIA is: 145,00.

De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip,
Europees paspoort, kosten voor opvang, de reis naar NL (katten ouder dan 8 maanden zijn reeds gesteriliseerd/gecastreerd).