Home » KATTEN TER ADOPTIE » KITTENS tot 1 jaar oud » EASY (GERESERVEERD

EASY = GERESERVEERD

EASY, LIEVE ZACHTAARDIGE EN MAKKELIJK POES

Bekijk via onderstaande links hoe leuk Easy is!

Easy is een mooie lapjes poes

Heerlijke kroelkont

Ook Easy houdt van tunnels

Easy heeft haar naam naam te danken aan hoe ze is, makkelijk heel erg lief en zachtaardig en natuurlijk speels. Zij zoekt het beste personeel wat er is, zij is erg sociaal naar mensen en andere katten.

Wij zoeken voor Easy personeel die al een jonge kat of poes in huis hebben en die een jonge poes als Easy op prijs stelt en ook van spelen houd.

Lees ook op onze website waarom het belangrijk is om 2 kittens of jonge katten samen te plaatsen bij een gelijkwaardig kattenvriendje. Alle katten die wij bemiddelen zijn binnen katten.

Een goed afgesloten tuin/balkon waar de katten niet uit kunnen komen is een vereiste voor plaatsing. Het is tegenwoordig niet meer veilig om u kat over straat te laten wandelen, teveel gevaar ligt op de loer.

Easy werd gevonden door de man van Crina onze rescuer in Roemenië.

Hij vondt de kat onder zijn auto toen hij weg wilde rijden. Gelukkig zit ze nu bij Crina in de opvang en is ze veilig.

Zodra het personeel gevonden is voor Easy mag zij afreizen met de happy-bus naar Nederland.

Naam: EASY

Geslacht: Poes

Leeftijd: April/Mei 2020

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers

Kan met honden: onbekend

Kan met katten: Ja

Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen katten die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze kat.

Ukunt het formulier aanvragen via ons e-mailadres:  stichtingfriends4straydogs@yahoo.com
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de kat een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor EASY is: 195,00.

De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip,
Europees paspoort, kosten voor opvang, de reis naar NL (katten ouder dan 8 maanden zijn reeds gesteriliseerd/gecastreerd).