Home » KATTEN TER ADOPTIE » KITTENS tot 1 jaar oud » BAMBI (GERESERVEERD)

BAMBI

BAMBI IS EEN STOERE POES

Bekijk via onderstaande link een video van Bambi

Bambi aan het spelen in de kattenpaal
Bambi speelt met een knuffel
Bambi aan het spelen
Waar is Bambi nou?
Bambi geniet van haar eten
Bambi en Honey aan het spelen met een lampje
Bambi met Honey in de buitenren

Bambi is een stoere dame die liever lekker alleen de baas is in huis. Ondanks de vele katten om haar heen bij de opvang, is zij het liefste gewoon lekker op zichzelf en gaat dan haar eigen gang. Zij is jong dus energiek en speels en is wel heel gek op haar mensen.

Wij zoeken voor Bambi personeel met een goed afgesloten balkon/tuin waar dit dametje niet uit kan komen. Dit is een vereiste voor plaatsing.

Het is tegenwoordig niet meer veilig om uw kat over straat te laten wandelen, teveel gevaar ligt op de loer.

De rescuer van Bambi zag haar over een kruispunt lopen. Bambi liep de weg over bij de stoplichten, en werd bijna geraakt. Gelukkig werd ze snel naar de zijkant van de weg gedirigeerd.
Maar Bambi liet zich niet zo maar vangen zij was heel erg bang na haar avontuur op straat. Eughenia gaf niet op en het lukte haar om haar veilig te stellen.

Bambi heeft chronische niesziekte, we hebben uitvoerig uitgezocht wat deze kanjer nodig heeft om gelukkig door het leven te gaan.

Wij hebben ons goed laten informeren door de zeer ervaren stichting De kattenbrigade Blutsjestehuis in Belgie, De kattenbrigade is een stichting die  ongewenste katten opvangt waar ze een fijn liefdevol leven krijgen.

Zij hebben ons verteld dat katten met chronische niesziekte met goede voeding en ondersteuning van supplementen zoals vitaminepasta of Lysine hun vruchten afwerpen. En dat ze net als katten zonder niesziekte hetzelfde volwaardige leven kunnen leiden, met een klein beetje extra ondersteuning.

Wij zijn op zoek naar lieve mensen die het niet erg vinden dat dit moppie net wat extra nodig heeft.

Naam: BAMBI
Geslacht: Poes
Leeftijd: Maart 2020
Sociaal: Ja kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers
Kan met honden: onbekend
Kan met katten: Nee, Bambi is liever alleen de baas in huis
Europees paspoort en chip registratie: Ja

Gesteriliseerd: Word gedaan

Wij plaatsen katten die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze kat.

U kunt het formulier aanvragen via ons e-mailadres:  stichtingfriends4straydogs@yahoo.com
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de kat een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor BAMBI is: 195,00.

De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip,
Europees paspoort, kosten voor opvang, de reis naar NL (katten ouder dan 8 maanden zijn reeds gesteriliseerd/gecastreerd).