BAMBI EN PIKACHU

BAMBI EN PIKACHU, TWEE GROTE VRIENDEN

Bekijk via onderstaande links leuke filmpjes van dit duo
Bambi en Honey ontdekken de buitenwereld
Pikachu ligt lekker te chillen en geniet van het kriebelen
Bambi en Pikachu samen in een mandje
Bambi en Honey aan het spelen en poetsen
Bambi speelt met Honey

Ukkepuk Pikachu
Pikachu aan het spelen
Klein frummeltje Pikachu

Pikachu en Bambi zijn twee hele gezellige lieve knuffelige aaibare poes en kat. Pikachu en Bambi kunnen heel erg goed met elkaar overweg. Ze zijn maatjes van elkaar, en maatjes haal je niet uit elkaar.

Pikachu en Bambi hebben chronische niesziekte, Daarom plaatsen wij deze kanjers samen' en niet met andere katten.
Omdat de twee chronische niesziekte hebben, hebben wij uitvoerig uitgezocht wat deze kanjers nodig hebben om gelukkig door het leven te gaan.

Wij hebben ons goed laten informeren door de stichting kattenbrigade Blutsjestehuis in Belgie, De kattenbrigade is een stichting die verlamde en ongewenste zieke katten opvangt en hun een zeer goed leven geven.

Zij hebben ons verteld dat katten met chronische niesziekt met goede voeding en ondersteuning van supplementen zoals vitaminepasta of Lysine hun vruchten afwerpen.

Wij zijn op zoek naar lieve mensen die het niet erg vinden dat deze 2 schatjes wat extra ondersteuning nodig hebben.

Een goed afgesloten tuin/balkon waar de katten niet uit kunnen komen is een vereiste voor plaatsing. Het is tegenwoordig niet meer veilig om u kat over straat te laten wandelen, teveel gevaar ligt op de loer.

HOE BAMBI GERED WERD

Bambi liep de weg over bij de stoplichten, en werd bijna geraakt. Gelukkig werd ze snel naar de zijkant van de weg gedirigeerd.
Maar Bambi liet zich niet zo maar vangen zij was heel erg bang na haar avontuur op straat.

HOE PIKACHU GERED WERD

Pikachu werd gered uit een dorp, waar een wilde moederkat haar jongen verzorgde. Na het spenen van de kittens heeft Eughenia de moederkat laten castreren. Enkele kittens werden geadopteerd door de dorpelingen.

Ons contactpersoon Eughenia in Roemenie heeft ze liefdevol opgenomen en ondertussen gaat het heel goed met Bambi en Pikachu ze zijn erg lief, speels en aan elkaar gewaagd.

Wij zoeken voor Bambi en Pikachu personeel die ze in hun hart sluiten.

Zodra wij de juiste match hebben gevonden voor Bambi en Pikachu reizen ze zo spoedig mogelijk naar Nederland toe.

Wij zoeken voor Bambi en Pikachu personeel die ze in hun hart sluiten.

Naam: BAMBI

Geslacht: Poes

Leeftijd: Geboren maart 2020

kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers

Kan met honden: onbekend

Europees paspoort en chip registratie: Ja

Naam: PIKACHU

Geslacht: kater

Leeftijd: Geboren maart 2020

kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers

Kan met honden: onbekend

Europees paspoort en chip registratie: Ja

PIKACHU EN BAMBI SAMEN

Wij plaatsen katten die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze kat.

Bij serieuze interesse vragen wij u om bij ons een intakeformulier aan te vragen via ons e-mailadres:  stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.
Hoe uitgebreider u uw intake invult, hoe serieuzer wij deze nemen!

De onkostenbijdrage voor PIKACHU EN BAMBI  is: 250,00.

De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip,
Europees paspoort, kosten voor opvang, de reis naar NL (katten ouder dan 8 maanden zijn reeds gesteriliseerd/gecastreerd).