SOFA

SOFA LIEF SLIM, EN AANHANKELIJKE POES.

Bekijk de video's van Sofa via onderstaande link
Sofa geniet maar wat van knufflen!

Sofa kijkt graag filmpjes
Sofa en een kattenvriendje

Crina, ons contact in Roemenië, werd gewaarschuwd dat er al een langere tijd elke dag een poes zat op de bank bij het bushokje. Crina liet haar ophalen en ze verblijft nu bij Cristina Hent die de zorg van haar op zich heeft genomen.

Sofa dankt haar naam aan het bank hangen. Dit doet ze graag omdat ze heel erg gek is op mensen. Ze zit graag bij je, en doet dan spelletjes met je. het is een slimme dame.

Sofa kan met honden en met andere katten ze is voor allemaal even lief.

Wij plaatsen katten/poesen die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met een uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze kat.

Naam: SOFA

Geslacht: Poes

Leeftijd: Medio 2018

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers

Kan met honden: Ja

Kan met katten: Ja

Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen katten die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze kat.

Bij serieuze interesse vragen wij u om bij ons een intakeformulier aan te vragen via ons e-mailadres:  stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.
Hoe uitgebreider u uw intake invult, hoe serieuzer wij deze nemen!

Voor Yentl is een aangepaste onkostenbijdrage van toepassing.

De onkostenbijdrage voor SOFA is: € 145,00.

De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip,
Europees paspoort, kosten voor opvang, de reis naar NL (katten ouder dan 8 maanden zijn reeds gesteriliseerd/gecastreerd).