Home » KATTEN TER ADOPTIE » KATTEN vanaf 1 jaar oud » SASHA (GERESERVEERD)

SASHA (Poes)

LIEVE SASHA ZOEKT LIEF PERSONEEL = GERESERVEERD

Bekijk de video's van lieve Sasha

Sasha en haar hondenvriendje

Sasha is een lief warm en aanhankelijk meisje. Ze houdt er van om haar tijd te besteden aan mensen. Ze heeft een speeltje een muisje waar ze weg van is. Ze is een beetje verlegen en en zoekt echt liefde bij haar baasje

Een goed afgesloten tuin/balkon waar de katten niet uit kunnen komen is een vereiste voor plaatsing. Het is tegenwoordig niet meer veilig om u kat over straat te laten wandelen, teveel gevaar ligt op de loer.

Bent u het personeel voor lieve Sasha, heeft u serieus interesse?

Sasha heeft een heel lief baasje in Roemenië maar door persoonlijke omstandigheden kan Sasha niet meer blijven. Dat is best heel zuur als je veel van je dier houdt. Ons contact Mira in Roemenië heeft gevraagd of wij Sasha willen bemiddelen en het allerbeste personeel voor haar vinden.

Zodra het personeel gevonden is voor Sasha mag zij afreizen met de happy-bus naar Nederland.

In haar geboorteland Roemenië, heeft zij geen schijn van kans op een warm mandje en gezelligheid.

Naam: SASHA

Geslacht: Poes

Leeftijd: April 2015

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers

Kan met honden: Ja

Kan met katten: Ja

Chipregistratie: Ja

Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen katten die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze kat.

Bij serieuze interesse vragen wij u om online het intakeformulier in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor SASHA is: € 215,00.

De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip,
Europees paspoort, kosten voor opvang, de reis naar NL (katten ouder dan 8 maanden zijn reeds gesteriliseerd/gecastreerd).