Home » KATTEN TER ADOPTIE » KATTEN vanaf 1 jaar oud » RED & GREY (GERESERVEERD)

RED & GREY

GREY EN RED TWEE VRIENDEN VOOR HET LEVEN

GERESERVEERD

Grey en Red zijn twee katertjes die in de shelter de beste vriendjes zijn geworden. Ze kunnen niet meer zonder elkaar. Ze zijn heel sociaal, en speels met elkaar en houden van kroelen en aandacht.

Wij zoeken voor Grey en Red het beste personeel wat er maar is voor ze.

Lees ook waarom het belangrijk is om 2 kittens of jonge katten samen te plaatsen bij een gelijkwaardig kattenvriendje. Een goed afgesloten tuin/balkon waar de katten niet uit kunnen komen is een vereiste voor plaatsing. Het is tegenwoordig niet meer veilig om u kat over straat te laten wandelen, teveel gevaar ligt op de loer.

Grey en Red zijn gered door een vriendin van onze rescuer Crina. Zij heeft deze twee katertjes gered van de straat en meegenomen naar haar prive sheltertje. Crina heeft gevraagd of wij Grey en Red willen bemiddelen.

Zodra het personeel gevonden is voor Grey en Red mogen zei afreizen met de happy-bus naar Nederland.

In hun geboorteland Roemenië heeft dit koppel geen schijn van kans op een warm mandje en gezelligheid.

Naam: GREY

Geslacht: Kater

Leeftijd: 2 Jaar geb. 2018

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers

Kan met honden: Onbekend

Kan met katten: Ja

Chipregistratie: Ja

Gecastreerd: Ja

Naam: RED

Geslacht: Kater

Leeftijd: Juni 2020

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers

Kan met honden: Onbekend

Kan met katten: Ja

Chipregistratie: Ja

Gecastreerd: Wordt nog gedaan voor transport

Wij plaatsen katten die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze kat.

Bij serieuze interesse kunt u het online intakeformulier invullen en naar ons verzenden
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de kat een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor RED & GREY is:  430,00.

De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip,
Europees paspoort, kosten voor opvang, de reis naar NL (katten ouder dan 8 maanden zijn reeds gesteriliseerd/gecastreerd).