CLEOPATRA

MOOIE VRIENDELIJKE CLEOPATRA

Cleopatra is een heerlijke knuffel, zij vind het heerlijk om geaaid te worden en lekker naast je op de bank te zitten. Het liefst ligt ze de hele dag op schoot een schoonheid slaapje doen.

Cleopatra vind andere honden en katten prima in het gezin waar ze nu verblijft. Ze loopt je overal achterna, Ze houd erg veel van mensen.

Sinzy ons contact in Roemenie verteld:

Cleopatra heeft mij gevonden, ik niet haar. Ze liep met iedereen mee en mauwde er op los alsof ze aan het praten was. Ik riep haar en ze liep met mij mee naar huis. En zoals het een dame beaamt, wachtte ze keurig dat ik het hek voor haar open hield. Sindsdien is ze hier niet meer weggegaan.

Een goed afgesloten tuin/balkon waar de katten niet uit kunnen komen is een vereiste voor plaatsing. Het is tegenwoordig niet meer veilig om u kat over straat te laten wandelen, teveel gevaar ligt op de loer.

Het zou fijn zijn voor Cleopatra als er een gelijkwaardig katten maatje is.

Hoe uitgebreider u uw intake, hoe beter we samen kunnen bekijken of u de juiste match bent.

Cleopatra is gered door ons contact Sinzy in Roemenie waar ze nu in huiselijke sfeer verblijft.. Zo jong en dan op straat is geen optie.

Zodra het juiste personeel is gevonden mag Cleopatra afreizen naar Nederland.

Naam: CLEOPATRA
Geslacht: Poes
Leeftijd: tussen de 1 en anderhalf jaar
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers
Kan met honden: Ja
Kan met katten: Ja
Europees paspoort en chip registratie: Ja
Sterilisatie: ja

Wij plaatsen katten die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze kat.

Bij serieuze interesse vragen wij u om bij ons een intakeformulier aan te vragen via ons e-mailadres:  stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

Voor Yentl is een aangepaste onkostenbijdrage van toepassing.

De onkostenbijdrage voor CLEOPATRA is: € 195,00.

De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip,
Europees paspoort, kosten voor opvang, de reis naar NL (katten ouder dan 8 maanden zijn reeds gesteriliseerd/gecastreerd).