Home » KATTEN TER ADOPTIE » KATTEN vanaf 1 jaar oud

KATTEN  KANJERS ZOEKEN PERSONEEL

• Alle katten die wij bemiddelen zijn binnenkatten en zijn geselecteerd op karakter en logeren bij een goede opvang.
  • Alle katten ter bemiddeling zijn gered en verblijven bij een gastgezin binnen een huiselijke situatie.
    Zij zijn dus "GEEN" buitenkatten.

• Wij bemiddelen niet zomaar, match is altijd prioriteit voor plaatsing, daarom werken wij met een intake-procedure.
  • Alle katten die wij bemiddelen voldoen aan de Europese eisen voor vaccinatie, gezondheid en transport.
  • Zij worden geselecteerd op karakter en verblijven allen bij goede opvang in het geboorteland.
  • De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip,
    Europees paspoort, kosten voor opvang, de reis naar NL (katten ouder dan 8 maanden zijn reeds gesteriliseerd/gecastreerd)

• Een aantoonbare veilige woonomgeving, beveiligd balkon/terras/tuin, is een vereiste voor bemiddeling.
    Onze contacten en vrijwilligers redden geen katten om in NL, vergiftigd/doodgereden/beschoten te worden.

Bij serieuze interesse voor een kat, stuur ons een bericht en vraag naar de intake-vragenformulier voor katten.
Match is altijd prioriteit voor bemiddeling. Contact

Onkostenbijdrage kitten, gevaccineerd, Europees paspoort en chipregistratie: 145,00 euro (niet gecastreerd/gesteriliseerd)
Onkostenbijdrage poes/kater, gevaccineerd, Europees paspoort en chipregistratie: 195,00 euro, gecastreerd/gesteriliseerd
Tenzij anders vermeld in de omschrijving van de kat.

Wij werken non-profit, alles komt ten goede aan de dieren in nood.

Met vriendelijke groeten,

Team Stichting Friends4Straydogs

KATTEN TER ADOPTIE

DOTS