Home » KATTEN TER ADOPTIE » KATTEN vanaf 1 jaar oud

KATTEN  KANJERS ZOEKEN PERSONEEL

• Alle katten die wij bemiddelen zijn binnenkatten en zijn geselecteerd op karakter en logeren bij een goede opvang.
  • Alle katten ter bemiddeling zijn gered en verblijven bij een gastgezin binnen een huiselijke situatie.
    Zij zijn dus "GEEN" buitenkatten.

• Wij bemiddelen niet zomaar, match is altijd prioriteit voor plaatsing, daarom werken wij met een intake-procedure.
  • Alle katten die wij bemiddelen voldoen aan de Europese eisen voor vaccinatie, gezondheid en transport.
  • Zij worden geselecteerd op karakter en verblijven allen bij goede opvang in het geboorteland.
  • De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip,
    Europees paspoort, kosten voor opvang, de reis naar NL (katten ouder dan 8 maanden zijn reeds gesteriliseerd/gecastreerd)

• Een aantoonbare veilige woonomgeving, beveiligd balkon/terras/tuin, is een vereiste voor bemiddeling.
    Onze contacten en vrijwilligers redden geen katten om in NL, vergiftigd/doodgereden/beschoten te worden.

Bij serieuze interesse voor een kat, stuur ons een bericht en vraag naar de intake-vragenformulier voor katten.
Match is altijd prioriteit voor bemiddeling. Contact

Onkostenbijdrage kitten, gevaccineerd, Europees paspoort en chipregistratie: 125,00 euro (niet gecastreerd/gesteriliseerd)
Onkostenbijdrage poes/kater, gevaccineerd, Europees paspoort en chipregistratie: 145,00 euro, gecastreerd/gesteriliseerd
Tenzij anders vermeld in de omschrijving van de kat.

De onkostenbijdrage voor katten die wij bemiddelen zijn helaas niet kostendekkend echter gunnen wij deze dieren liefdevol personeel.
De werkelijke kosten voor een jonge kat niet gecastreerd/gesteriliseerd is 195 euro, wel gecastreerd/gesteriliseerd  is  235 euro.

Wij werken non-profit, alles komt ten goede aan de dieren in nood.

Met vriendelijke groeten,

Team Stichting Friends4Straydogs