Home » KATTEN TER ADOPTIE » KAKI (kater)

KAKI (kater)

KAKI LIEVE KITTEN DIE GRAAG SPEELT EN KLAUTERT

Bekijk via onderstaande links de video's van Kaki:

Kaki leert om opgepakt te worden

Kaki is 1 van de 3 broertjes die bij Flori verblijft. Kaki is een leuke kitten die graag klautert. hij wil overal op springen. Het is een leuk grappig katje. Zoals elke kitten is Kaki een lieverd en speelt graag met zijn broertjes.

Voor Kaki zoeken wij personeel die weten wat een kitten behoeft. Samen spelen. lekker klauteren in de paal, zonnen in de vensterbank of het huis verkennen. Kaki heeft een gelijkwaardig katten vriendje nodig.

Het verhaal van: Kaki  (Rescuer Flori/Nicoleta)

Kaki en zijn broertjes werden mishandeld door de buren van Rescuer Flori.

Zij gaf eten aan de poes van de buren en hoorde regelmatig gehuil en geschreeuw van de poes als de buren dronken waren.

Toen Flori op een dag thuis kwam werd de poes voor haar ogen doodgereden.

Zij zag aan het buikje dat de poes kittens moest hebben  en ging op zoek bij de buren.

Zij werden die dag niet gevonden.

De andere dag dat Flori haar zoektocht voortzette, kwam zij precies op tijd.

De kittens werden geslagen en mee gegooid.

Flori is er tussen gesprongen en heeft alle drie de kittens meegenomen naar haar huis.

Daar worden de broertjes  nu goed verzorgd.

Ondertussen zijn  de broertjes hersteld en gezond verklaard door de dierenarts.
Nu nog  een liefdevol "thuis" .

In Roemenië maakt Kaki geen schijn van kans op een liefdevol "thuis"

Zodra de juiste match gevonden is mag Kaki  na 25 september afreizen naar Nederland

Bent u het juiste personeel voor Kaki? Vul  dan ons online intake vragenformulier in.
Zie hiervoor de blauwe button op deze pagina.

Alle katten die wij bemiddelen zijn binnen katten.

Alle katten die stichting friends4straydogs bemiddeld zijn gered, gevaccineerd, voldoen aan de

Europese eisen mbt gezondheid en vervoer.

Stichting Friends4straydogs bemiddeld sociale en lieve "binnen-katten" die allen zijn gered.
Dit zijn de katten dan ook gewend. Het is tegenwoordig niet meer veilig om u kat over straat te laten wandelen, teveel gevaar ligt op de loer. . De katten willen graag veilig genieten van de buitenlucht en het zonnetje,  daarom
is een goed afgesloten tuin/terras/balkon, waar de katten niet uit kunnen komen is een vereiste voor plaatsing.

Lees ook op onze website waarom het belangrijk is om 2 kittens of jonge katten samen te plaatsen bij een gelijkwaardig kattenvriendje.

KAKI

Geslacht: Kater

Leeftijd: Geboren 2 juni 2021

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers

Kan met honden: Onbekend

Kan met katten: Ja

Kattenmaatje nodig: Ja

Gesteriliseerd/Gecastreerd Nee nog te jong

Wij plaatsen katten die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze kat.

Bij serieuze interesse vragen wij u om online het intakeformulier in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor Kaki is:  € 245,00.

De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip,
Europees paspoort, kosten voor opvang, de reis naar NL (katten ouder dan 8 maanden zijn reeds gesteriliseerd/gecastreerd).

Alle katten die wij bemiddelen voldoen aan de Europese eisen voor vervoer door Europa.