"MIA" ZACHTAARDIGE POES

"MIA" ZACHTAARDIGE POES,  ZOEKT EEN SCHOOT OM IN TE LIGGEN

Video:
MIA in haar huisje

Wij zoeken voor Mia het allerbeste personeel wat er maar is.

Mia is een zeer lieve poes, erg aanhankelijk naar mensen en andere katten toe.
Ook speelt Mia graag met een ander speelse jonge kat, haar voorkeur is een knap katertje.

Daarom zijn wij voor Mia op zoek naar lief personeel, waar al een andere jonge kat woont, of bereid is 2 jonge katjes te adopteren,

Mia kan niet samen met honden, zij is erg bang. Daarom plaatsen wij haar niet binnen een situatie waar een hond aanwezig is.

Lees op onze website waarom het belangrijk is om 2 kittens of jonge katten samen te plaatsen bij een gelijkwaardig kattenvriendje.

Alle katten die wij bemiddelen zijn sociale binnen-katten.
Dit zijn de katten dan ook gewend.
Een goed afgesloten tuin/terras/balkon, waar de katten niet uit kunnen komen is een vereiste voor plaatsing.

Het is tegenwoordig niet meer veilig om u kat over straat te laten wandelen, teveel gevaar ligt op de loer.
Onze rescue-ers redden geen katten om vervolgens ter verongelukken na adoptie.

Haar verhaal:
Mia is gevonden als kitten op straat, uitgehongerd, vies en moe is ze met liefde opgevangen bij vrienden van onze rescuer Nicoleta.

MIA is gered  en verblijft bij een lief opvanggezin, in haar geboortland Roemenië heeft zij geen schijn van kans op een liefdevol warm thuis

Daarom is onze stichting gevraagd voor Mia op zoek te gaan naar haar liefdevol personeel

Naam: MIA

Geslacht: Poes

Geboren: Mei 2020

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers

Kan met honden: Nee

Kan met katten: Ja voorkeur kater

Gesteriliseerd: Ja

Heeft u serieuze interesse? Vul dan ons intake-formulier in.
Zodra de juiste match is gevonden reist MIA naar NL

Wij plaatsen katten die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met een uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze kat.

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de kat een goede match zijn.

KLIK HIERVOOR OP:  INTAKE-FORMULIER KAT

De onkostenbijdrage voor MIA  is: 215,00

De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip,
Europees paspoort, kosten voor opvang, de reis naar NL (katten ouder dan 8 maanden zijn reeds gesteriliseerd/gecastreerd).