Home » KATTEN TER ADOPTIE » JONGE KATTEN tot 1 jaar oud » lege format jonge kat

Bekijk via onderstaande links de video's van

Alle katten die wij bemiddelen zijn sociale binnen-katten.
Dit zijn de katten dan ook gewend.
Een goed afgesloten tuin/terras/balkon, waar de katten niet uit kunnen komen is een vereiste voor plaatsing.

Wij plaatsen katten die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u, ons intake formulier volledig ingevuld,

naar ons retour te sturen.

Wij werken met een uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze kat.

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de kat een goede match kunnen zijn.

KLIK HIERVOOR OP:  INTAKE-FORMULIER KAT

De onkostenbijdrage voor     is: 215,00

De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip,
Europees paspoort, kosten voor opvang, de reis naar NL (katten ouder dan 8 maanden zijn reeds gesteriliseerd/gecastreerd).