Home » KATTEN TER ADOPTIE » JONGE KATTEN tot 1 jaar oud » GINGER & LOTTE ( GERESERVEERD )

GINGER en LOTTE

GINGER EN LOTTE KUNNEN NIET ZONDER ELKAAR

Bekijk de video's van Ginger en Lotte

Mooie Lotte

Ginger en Lotte zoeken het beste personeel wat er is, Ginger is een verlegen katje maar zijn vriendinnetje Lotte helpt hem met zijn verlegenheid, door hem uit te dagen met spelen. Ginger speelt graag met Lotte. Ze zijn heel lief.

Wij zoeken voor Ginger en Lotte een familie die bereid is deze twee samen een forever home te geven

Lees ook waarom het belangrijk is om 2 kittens of jonge katten samen te plaatsen bij een gelijkwaardig kattenvriendje. Een goed afgesloten tuin/balkon waar de katten niet uit kunnen komen is een vereiste voor plaatsing. Het is tegenwoordig niet meer veilig om u kat over straat te laten wandelen, teveel gevaar ligt op de loer.

Ginger is gevonden door een dame. Omdat Ginger erg mager was, heeft de dame Ginger naar Crina gebracht wetende dat hij goed terecht kwam.

Lotte liet zich niet zo makkelijk vangen, zij werd gevonden door Crina naast een drukke weg. Crina moest haar vangen anders was ze waarschijnlijk door een auto geraakt.

Zodra het personeel gevonden is voor Ginger en Lotte mogen zei afreizen met de happy-bus naar Nederland.

In hun geboorteland Roemenië, hebben zei geen schijn van kans op een warm mandje en gezelligheid.

Naam: GINGER

Geslacht: Kater

Leeftijd: geboren rond juni 2020

Sociaal: Ja beetje verlegen

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers

Kan met honden: Onbekend

Kan met katten: Ja

Chipregistratie: Ja

Gecastreerd: Ja

Naam: LOTTE

Geslacht: poes

Leeftijd: geboren rond juli 2020

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers

Kan met honden: Onbekend

Kan met katten: Ja

Chipregistratie: Ja

Gecastreerd: Ja

Wij plaatsen katten die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze kat.

Bij serieuze interesse, download het formulier hier:  intakeformulier,, of u kunt het formulier aanvragen via ons e-mailadres:  stichtingfriends4straydogs@yahoo.com
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de kat een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor GINGER EN LOTTE is: 390,00.

De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip,
Europees paspoort, kosten voor opvang, de reis naar NL (katten ouder dan 8 maanden zijn reeds gesteriliseerd/gecastreerd).