Home » KATTEN TER ADOPTIE » JAMILA (Poes)

JAMILA (Poes)

PRACHTIGE JAMILA BIJ WIE MAG ZIJ LEKKER SNORREN OP SCHOOT?

Jamila is heel erg lief, en aanhankelijk, Zij houdt van knuffeltjes en wordt graag geaaid. Ze kan met alle katten en poezen overweg. Ze speelt ook graag met haar vriendjes, maar ligt ook graag even op schoot.

Wij zoeken voor Jamila lief personeel die het fijn vinden om met haar op ontdekkingstocht te gaan door het huis, lekker spelen met haar maatje of heerlijk bankhangen en knuffelen.

Stichting Friends4straydogs bemiddeld sociale en lieve "binnen katten" die allen zijn gered.
Dit zijn de katten dan ook gewend. Het is tegenwoordig niet meer veilig om u kat over straat te laten wandelen, teveel gevaar ligt op de loer. . De katten willen graag veilig genieten van de buitenlucht en het zonnetje,  daarom
is een goed afgesloten tuin/terras/balkon, waar de katten niet uit kunnen komen is een vereiste voor plaatsing.

Lees ook op onze website waarom het belangrijk is om 2 kittens of jonge katten samen te plaatsen bij een gelijkwaardig kattenvriendje. Alle katten die wij bemiddelen zijn binnen katten.

Het verhaal van Jamila:

Jamila werd gevonden door een hele goede vriend van Crina. Zij moest van de straat af want haar leven is niet zeker op de straat. Daarom schakelde hij de hulp in van Crina. Zij is veilig warm en droog maar een kenneltje is geen huis en daarom heeft Crina ons gevraagd haar te bemiddelen.

Zodra de juiste match is gevonden mag Jamila reizen met de happy-bus naar Nederland

In haar geboorteland Roemenië maakt Jamila geen schijn van kans op een liefdevol leven.

JAMILA
Geslacht: poes
Leeftijd: Ongeveer 2 jaar medio 2019
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers
Kan met honden: Onbekend
Kan met katten: Ja
Kattenmaatje nodig: Ja
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja

Bekijk via onderstaande links de video's van Jamila

Deze volgens snel

Wij plaatsen katten die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze kat.

Bij serieuze interesse vragen wij u om online het intakeformulier in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage is:  € 245,00.

De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip,
Europees paspoort, kosten voor opvang, de reis naar NL (katten ouder dan 8 maanden zijn reeds gesteriliseerd/gecastreerd).