Home » KATTEN TER ADOPTIE » GUMMI (GERESERVEERD)

GUMMI (Poes)

LEUKER DAN "GUMMI", vind je ze echt niet

Video volgt zo spoedig mogelijk

Voor Gummi is ons gevraagd het allerbeste personeel te vinden.
Gummi is gezellig, houdt van knuffelen, uitdagen, spelen en is daarnaast ook een hele lieve jonge poes.

Gummi logeert binnen een huiselijke situatie, bij ons contact Crina thuis, op haar appartement.
Gummi heeft hier gezelschap van andere katjes en ook een hond. Hier gaat zij prima mee om.
Gummi is dus een binnenkatje en is dit gewend.

Haar verhaal:
Eerder werd Gummi eenzaam en alleen, hongerig en nat door de regen aangetroffen door ons contact Crina.
Zij twijfelde geen moment en naam Gummi onder haar hoede.
Ondertussen is Gummi een vrolijk en lief katten-kind, klaar voor haar eigen mandje om iemand heel gelukkig te maken met haar vrolijkheid.

Daarom zoeken wij voor Gummi het allerbeste en allerliefste personeel
Voor Gummi zou het fijn zijn als er een gelijkwaardig katten-maatje aanwezig is.

Stichting Friends4straydogs bemiddeld sociale en lieve "binnen katten" die allen zijn gered.
Dit zijn de katten dan ook gewend. Het is tegenwoordig niet meer veilig om u kat over straat te laten wandelen,
teveel gevaar ligt op de loer.

Ook binnen katten willen graag veilig genieten van de buitenlucht en het zonnetje en daarom

is een goed afgesloten tuin/terras/balkon, waar de katten niet uit kunnen komen is een vereiste voor plaatsing.

Lees ook op onze website waarom het belangrijk is om 2 kittens of jonge katten samen te plaatsen bij een gelijkwaardig katten-vriendje.

Alle katten die wij bemiddelen zijn vriendelijke binnen katten.

Zodra voor GUMMI de juiste match is gevonden, reist zij met ons officieel Trace dierentransport naar NL.
In haar geboorteland Roemenië heeft deze lieverd geen kans op een veilig en liefdevol leven.

Bent u het allerliefste personeel en wilt u een ongewenste jonge kat adopteren?
Vul dan het INTAKE-FORMULIER in, de button met link staat op deze pagina.

Naam: GURMI (GUMMI)

Geslacht: Poes

Leeftijd: Mei-Juni 2021

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers

Kan met honden: Ja, met begeleiding en indien de hond katten gewend is.

Kan met katten: Ja

Kattenmaatje nodig: Ja

Sterilisatie/Castratie: Te jong

Wij plaatsen katten die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze kat.

Bij serieuze interesse vragen wij u om online het intakeformulier in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage is:  € 245,00.

De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip,
Europees paspoort, kosten voor opvang, de reis naar NL (katten ouder dan 8 maanden zijn reeds gesteriliseerd/gecastreerd).

Alle katten die wij bemiddelen voldoen aan de Europese eisen voor vervoer door Europa.