Home » KATTEN TER ADOPTIE » GLORIA & BELLA (Poezen)

GLORIA & BELLA (Poezen)

GLORIA & BELLA TWEE LIEVE ZACHTE MEISJES

Bekijk via onderstaande links de video's van Gloria
Lieve Gloria
Gloria met haar mooie blauwe ogen
Gloria samen met Bella
Gloria speelt graag
Mooie Gloria
Gloria speelt met een vriendje

Bekijk via onderstaande links de video's van Bella

Bella is gek op vis!
Bella maakt er een hengelspel van
Lekker spelen

Bella en Gloria

Bella is lekker aan het spelen

Gloria is een zacht vriendelijk meisje zij kan met alle katten overweg. Gloria een leuke speelse poes en gek op andere katten toch zoekt ze ook vaak haar rustmomentjes, door lekker te zonnen in de vensterbank.

Bella is een poes die graag met mensen is. Op schoot zitten of lekker zonnen in de vensterbank, klimmen en ravotten op een krabpaal vind Bella leuk om te doen.

Wij zoeken het allerbeste personeel voor Bella en Gloria, wie veel thuis zijn, want zij houden van gezelligheid en aanwezigheid van mensen.
Wij plaatsen Gloria & Bella alleen bij personeel die bereid zijn om deze 2 lieverds samen een huis aan te bieden.

Lees ook op onze website waarom het belangrijk is om 2 kittens of jonge katten samen te plaatsen bij een gelijkwaardig kattenvriendje.

Stichting Friends4straydogs bemiddeld sociale en lieve "binnen katten" die allen zijn gered.
Dit zijn de katten dan ook gewend. Het is tegenwoordig niet meer veilig om u kat over straat te laten wandelen, teveel gevaar ligt op de loer.
De katten willen graag veilig genieten van de buitenlucht en het zonnetje, daarom is een goed afgesloten tuin/terras/balkon, waar de katten niet uit kunnen komen een vereiste voor plaatsing.

Nicoleta vertelt:
Gloria is op straat gevonden door een goede vriendin van Nicoleta ze was klein hongerig en bang. Ondertussen doet Gloria het heel erg goed en word het tijd dat we voor haar een eigen krabpaal gaan zoeken.

Bella was gevonden door een vriendin van Nicoleta. In Roemenië werd ze geadopteerd, maar na een paar maanden werd ze weer terug gegeven, Helaas gebeurd dat vaker. De familie die haar geadopteerd had gingen verhuizen, dus poes mocht niet mee.

Zodra de juiste match is gevonden mogen Gloria & Bella reizen met de happy-bus naar Nederland
In Roemenië maken Gloria & Bella geen kans op een veilig en liefdevol leven.

Naam: GLORIA
Geslacht: poes
Leeftijd: Ongeveer augustus 2020
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers
Kan met honden: Onbekend
Kan met katten: Gloria word samen met Bella geplaatst
Kattenmaatje nodig: Ja
Gesteriliseerd: word nog gedaan

Naam: BELLA
Geslacht: Poes
Leeftijd: Januari 2020
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers
Kan met honden: Onbekend
Kan met katten: Bella word samen met Gloria geplaatst
Kattenmaatje nodig: Nee
Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen katten die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze kat.

Bij serieuze interesse vragen wij u om online het intakeformulier in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor Gloria en Bella is:  € 490,00

De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip,
Europees paspoort, kosten voor opvang, de reis naar NL (katten ouder dan 8 maanden zijn reeds gesteriliseerd/gecastreerd).