Home » KATTEN TER ADOPTIE » FRUMMEL (Kater)

FRUMMEL (Kater)

LIEVE FRUMMEL KAN LEKKER GEK DOEN

Bekijk via onderstaande links de video's van Frummel

Frummel is lekker aan het spelen
Frummel en vriendjes

Frummel en vrienden
De kittenbrigade
Kijk ze lekker spelen

Frummel is een echte clown, hij vindt het geweldig om gekke dingen uit te halen en daar zijn broer en zusjes in mee te slepen. Frummel praat en zingt in zijn kattentaaltje tegen je

Wij zoeken voor Frummel personeel die het fijn vinden om met hem lekker gek te doen en uit te dagen voor een spelletje.

Wij plaatsen Frummel alleen bij personeel die al een gelijkwaardige kat of poes hebben die een speelmaatje als Frummel op prijs stelt, of bereid zijn om 2 kittens te adopteren.

Stichting Friends4straydogs bemiddeld sociale en lieve "binnen katten" die allen zijn gered.
Dit zijn de katten dan ook gewend. Het is tegenwoordig niet meer veilig om u kat over straat te laten wandelen, teveel gevaar ligt op de loer. . De katten willen graag veilig genieten van de buitenlucht en het zonnetje,  daarom
is een goed afgesloten tuin/terras/balkon, waar de katten niet uit kunnen komen is een vereiste voor plaatsing.

Onze rescuer Nicoleta vertelt:

Frummel werd samen met zijn broertje en zusje te vondeling gelegd onder het raam van Nicoleta. De moeder van Nicoleta snelde naar buiten om de katjes die alle kanten op begonnen te rennen te redden. Gelukkig zijn ze allemaal gevonden.

Zodra de juiste match is gevonden mag Frummel begin Juni reizen met de happy-bus naar Nederland

In zijn geboorteland heeft Frummel geen kans op veilig en liefdevol leven.

Naam: FRUMMEL
Geslacht: Kater
Leeftijd: Januari 2020
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers
Kan met honden: Onbekend
Kan met katten: Ja
Kattenmaatje nodig: Ja
Sterilisatie: Te jong

Wij plaatsen katten die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze kat.

Bij serieuze interesse vragen wij u om online het intakeformulier in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor Frummel is:  € 245,00.

De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip,
Europees paspoort, kosten voor opvang, de reis naar NL (katten ouder dan 8 maanden zijn reeds gesteriliseerd/gecastreerd).