Home » KATTEN TER ADOPTIE » FIENEPIEN (GERESERVEERD)

FIENEPIEN (Poes)

LIEVE FIENEPIEN HOUDT VAN SPELEN

Bekijk via onderstaande links de video's van Fienepien

Fienepien geniet van haar brokjes

Fienepien is een lieve aanhankelijke vriendelijke speelse poes.

Wij zoeken voor Fienepien personeel die al een jonge kat of poes in huis hebben en die een kitten als Fienepien op prijs stelt en ook van spelen houdt.

Stichting Friends4straydogs bemiddeld sociale en lieve "binnen katten" die allen zijn gered.
Dit zijn de katten dan ook gewend. Het is tegenwoordig niet meer veilig om u kat over straat te laten wandelen, teveel gevaar ligt op de loer. . De katten willen graag veilig genieten van de buitenlucht en het zonnetje,  daarom
is een goed afgesloten tuin/terras/balkon, waar de katten niet uit kunnen komen is een vereiste voor plaatsing.

Lees ook op onze website waarom het belangrijk is om 2 kittens of jonge katten samen te plaatsen bij een gelijkwaardig kattenvriendje. Alle katten die wij bemiddelen zijn binnen katten.

Onze werkwijze en procedure kunt u lezen op onze website, match is altijd prioriteit voor bemiddeling

Ons contact Nicoleta uit Roemenië verteld over Fienepien het volgende..

Fienepien werd op straat gevonden door een oudere dame, zij wist niet goed wat ze moest met de poes en heeft Nicoleta ingeschakeld. Omdater geen opvang beschikbaar is verblijft Fienepien bij de dierenarts.

Zodra het juiste personeel gevonden is voor Fienepien mag zij afreizen met de happy-bus naar Nederland.

Naam: FIENEPIEN

Geslacht: Poes

Leeftijd: Oktober 2020

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers

Kan met honden: Onbekend

Kan met katten: Ja

Gesteriliseerd: Nog te jong

Wij plaatsen katten die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze kat.

Bij serieuze interesse vragen wij u om online het intakeformulier in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor FIENEPIEN is: € 215,00.

De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip,
Europees paspoort, kosten voor opvang, de reis naar NL (katten ouder dan 8 maanden zijn reeds gesteriliseerd/gecastreerd).