Home » KATTEN TER ADOPTIE » CARROT (kater)

CARROT (Kater)

LEUKE GRAPPIGE CARROT GAAT GRAAG OP ONDERZOEK UIT

Bekijk via onderstaande links de video's van Carrot:

Kleine Carot houdt van klimmen

Carrot is 1 van de 3 broertjes die bij Flori in huiselijke omgeving wordt opgevangen.

Carrot is een leuke ondernemende kitten die graag op onderzoek uitgaat.

Alles is interessant voor Carrot. Hij is een slim katje.

Zoals iedere  kitten is Carrot een lieverd en speelt graag met zijn broertjes.

Voor Carrot zoeken wij personeel die weten wat een kitten nodig heeft.

Samen spelen. lekker klauteren in de paal, zonnen in de vensterbank of het huis en beveiligde omgeving buiten verkennen.

Carrot heeft een gelijkwaardig katten vriendje nodig.

Het verhaal van Carrot: (Rescuer Flori/Nicoleta)

Carrot en zijn broertjes werden mishandeld door de buren van Rescuer Flori.

Zij gaf eten aan de poes van de buren en hoorde regelmatig gehuil en geschreeuw van de kat als de buren dronken waren.

Toen Flori op een dag thuis kwam werd de poes voor haar ogen doodgereden.

Zij zag aan het buikje dat de poes dat zij kittens moest hebben had en ging direct op zoek bij de buren.

Zij werden die dag niet gevonden.

De andere dag dat Flori haar zoektocht voortzette, kwam zij precies op tijd.  De kittens werden geslagen en mee gegooid.
Flori is er tussen gesprongen en heeft alle drie de kittens meegenomen naar haar huis.
Daar worden ze nu goed verzorgd. Ondertussen zijn de broertjes hersteld en gezond verklaard door de dierenarts.
Nu is het tijd voor een eigen Thuis.

In Roemenië maakt Carrot geen schijn van kans op een liefdevol "thuis"

Zodra de juiste match gevonden is mag Carrot na 25 september afreizen naar Nederland

Bent u het juiste personeel voor Carrot? vul dan ons online ons intake vragenformulier in.
Zie hiervoor de blauwe button hier op deze pagina.

Alle katten die stichting friends4straydogs bemiddeld zijn gered, gevaccineerd en voldoen aan de
Europese eisen mbt gezondheid en vervoer.
Alle katten die wij bemiddelen zijn sociale binnen katten.

Stichting Friends4straydogs bemiddeld sociale en lieve "binnen katten" die allen zijn gered.
Dit zijn de katten dan ook gewend. Het is tegenwoordig niet meer veilig om u kat over straat te laten wandelen, teveel gevaar ligt op de loer. . De katten willen graag veilig genieten van de buitenlucht en het zonnetje,  daarom
is een goed afgesloten tuin/terras/balkon, waar de katten niet uit kunnen komen is een vereiste voor plaatsing.

Lees ook op onze website waarom het belangrijk is om 2 kittens of jonge katten samen te plaatsen bij een gelijkwaardig kattenvriendje.

CARROT

Geslacht: Kater

Leeftijd: Geboren op 2 juni 2021

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers

Kan met honden: Onbekend

Kan met katten: Ja

Kattenmaatje nodig: Ja

Gesteriliseerd/Gecastreerd Nee nog te jong

Wij plaatsen katten die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze kat.

Bij serieuze interesse vragen wij u om online het intakeformulier in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor Carrot is:  € 245,00.

De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip,
Europees paspoort, kosten voor opvang, de reis naar NL (katten ouder dan 8 maanden zijn reeds gesteriliseerd/gecastreerd).

Alle katten die wij bemiddelen voldoen aan de Europese eisen voor vervoer door Europa.