Home » KATTEN TER ADOPTIE » CARLY ( GERESERVEERD)

CARLY ( POES )

LIEVE SPEELSE CARLY, DAAGT JE UIT VOOR EEN SPELLETJE

Bekijk via onderstaande links de video's van Carly:

Prachtige en lieve lapjespoes Carly

Carly is een jonge poes die het heerlijk vind om haar baasjes uit te dagen voor een spel. Ze is slim, en houdt er ook van om lekker te snorren in de vensterbank. Carly is gek op grote krabpalen.

Voor Carly zoeken wij personeel die het fijn vinden om met haar te knuffelen en uit te dagen voor een kat en muis spel.  Voor Carly zou het fijn zijn als er een gelijkwaardig kattenmaatje is, Carly vindt kinderen ook erg leuk.

Stichting Friends4straydogs bemiddeld sociale en lieve "binnen katten" die allen zijn gered.
Dit zijn de katten dan ook gewend. Het is tegenwoordig niet meer veilig om u kat over straat te laten wandelen, teveel gevaar ligt op de loer. . De katten willen graag veilig genieten van de buitenlucht en het zonnetje,  daarom
is een goed afgesloten tuin/terras/balkon, waar de katten niet uit kunnen komen is een vereiste voor plaatsing.

Hoe Carly gered is van de straat:

Onze rescuer Eugenia verteld: Carly zwierf al een tijdje in de buurt waar Eugenia woont. Een oudere dame die haar vaak zag lopen om eten te zoeken heeft de hulp van Eugenia ingeroepen. Carly verblijft nu in het huis van Eugenia.

In haar geboorteland Roemenië heeft Carly geen kans op een veilig en liefdevol leven.

Zodra de juiste match is gevonden mag Carly reizen met de happy-bus naar Nederland

Naam: CARLY

Geslacht: Poes

Leeftijd: Eind oktober 2019

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers

Kan met honden: Onbekend

Kan met katten: Ja

Sterilisatie: Ja

Wij plaatsen katten die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze kat.

Bij serieuze interesse vragen wij u om online het intakeformulier in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor Carly  is: € 215,00.

De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip,
Europees paspoort, kosten voor opvang, de reis naar NL (katten ouder dan 8 maanden zijn reeds gesteriliseerd/gecastreerd).