Home » KATTEN TER ADOPTIE » CAPPUCCINO (Kater)

CAPPUCCINO (Kater)

CAPPUCCINO AANHANKELIJK LIEF KATERTJE

Bekijk via onderstaande links de video's van Cappuccino

Cappuccino en vrienden
De kittenbrigade

Cappuccino is erg lief, en aanhankelijk, hij speelt graag, maar ligt ook heel graag bij je op schoot, en spint erop los.

Wij zoeken voor Cappucino personeel die het fijn vinden om met hem te knuffelen, te spelen en lekker bankhangen.

Wij plaatsen Cappucino alleen bij personeel die al een gelijkwaardige kat of poes hebben die een speelmaatje als Cappucino op prijs stelt, of bereid zijn om 2 kittens te adopteren.

Lees ook op onze website waarom het belangrijk is om 2 kittens of jonge katten samen te plaatsen bij een gelijkwaardig kattenvriendje.

Stichting Friends4straydogs bemiddeld sociale en lieve "binnen katten" die allen zijn gered.
Dit zijn de katten dan ook gewend. Het is tegenwoordig niet meer veilig om u kat over straat te laten wandelen, teveel gevaar ligt op de loer. . De katten willen graag veilig genieten van de buitenlucht en het zonnetje,  daarom
is een goed afgesloten tuin/terras/balkon, waar de katten niet uit kunnen komen is een vereiste voor plaatsing.

Onze rescuer Nicoleta vertelt:

Cappuccino werd samen met zijn broertje en zusjes te vondeling gelegd onder het raam van Nicoleta. De moeder van NIcoleta snelde naar buiten om de katjes die alle kanten op begonnen te rennen te redden. Gelukkig zijn ze allemaal gevonden.

Zodra de juiste match is gevonden mag Cappucino  met de happy-bus naar Nederland

In zijn geboorteland heeft Cappucino geen kans op een veilig en liefdevol leven.

Naam: CAPPUCINO
Geslacht: Kater
Leeftijd: Januari 2020
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers
Kan met honden: Onbekend
Kan met katten: Ja
Kattenmaatje nodig: Ja
Gecastreerd: Te jong

Wij plaatsen katten die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze kat.

Bij serieuze interesse vragen wij u om online het intakeformulier in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor Cappucino is:  € 245,00.

De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip,
Europees paspoort, kosten voor opvang, de reis naar NL (katten ouder dan 8 maanden zijn reeds gesteriliseerd/gecastreerd).