Stichting Friends4Straydogs
Home » KATTEN ter ADOPTIE

ROEMEENSE KATTEN KANJERS ZOEKEN PERSONEEL

Alle katten die wij bemiddelen zijn binnenkatten en zijn geselecteerd op karakter en logeren bij een goede opvang. Dit houd wel in dat elke kat die in een nieuwe situatie komt, moet acclimatiseren en begeleid moet worden in zijn of haar nieuwe leven.

Wij bemiddelen niet zomaar, match is altijd prioriteit voor plaatsing, daarom werken wij met een intake-procedure.

Alle katten die wij bemiddelen voldoen aan de Europese eisen voor vaccinatie, gezondheid en transport.Zij worden geselecteerd op karakter en verblijven allen bij goede opvang in het geboorteland.

De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip, Europees paspoort, opvangkosten en de reis naar Nederland.

Bij serieuze interesse stuur dan een email naar futuredogs-nl@outlook.com

Wij werken non-profit, alles komt ten goede aan de dieren in nood.

Met vriendelijke groeten,

Team Stichting Friends4Straydogs