HOME » * JONGE HONDEN * » KIEZEL ( GERESERVEERD)

Kiezel ( Middelmaat )

Formaat aanduiding hond:

• 30-40 cm Klein
  • 40-45 cm Kleine middelmaat
  • 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

PRACHTIGE JONGE REU KIEZEL, ZOEKT EEN ONDERNEMEND BAASJE,
OM SAMEN EEN FIJNE BAND OP TE BOUWEN

( Kiezel verblijft  in Nederland )

KIEZEL is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van
(Deze volgen binnenkort)

Omschrijving Kiezel:

Kiezel is een jonge slimme en ondernemende hond die van aandacht geniet.

Kiezel is een heerlijke slungel (pubertijd) die geniet van hond-gerelateerde activiteiten.
Een grote hobby is ravotten met andere honden op het speelveld.

Kiezel is ook een slimme hond, hij leert graag en pakt training goed op.
Gezien zijn leeftijd, ontwikkelingsfase en intelligentie is training zeker een must voor deze leuke slimme hond.
Ook mentale uitdaging is een pre, daar wordt Kiezel gelukkig van en is heel belangrijk om zo samen met Kiezel een fijne vertrouwensband op te bouwen.

Kiezel is geen hond voor alleen maar een blokje om.

Kiezel is een hond die graag samen met zijn toekomstige baasje samenwerkt.

Een hond voor die baas(jes), waarbij de hond hoort in zijn of haar lifestyle en niet als bijzaak in het gezin.

Kortom Kiezel is de hond voor de echte hondenliefhebber.

Kiezel is een hond die zichzelf niet opdringt aan vreemde personen en bezoek.

Zoals met iedere jonge hond, vraagt dit aansturing van zijn baasje, dan is het ijs snel gebroken.

Kiezel kan goed met andere honden overweg en alhoewel hij nu enigste hond is, denken wij denken dat een gelijkwaardig hondenmaatje fijn zou zijn.

Een goed afgezette tuin is een vereiste voor Kiezel.

Wij zoeken voor Kiezel een baasje met inzicht, in de begeleiding en training van een jonge opgroeiende hond.

Onze stichting biedt 2 trainingen aan, voor het nieuwe baasje van Kiezel, bij onze trainer in Almere, voor een goede start samen met hem.

VOEDING:

Ivm zijn vacht-conditie eet Kiezel KVV (Kompleet Vers vlees) waardoor zijn vacht is verbeterd. Dit dient hij dan ook te blijven eten.

Heeft u serieuze interesse? match is altijd prioriteit voor bemiddeling.

Vul dan online ons intake-vragen formulier zie hiervoor de blauwe button op deze pagina.

Ook al is Kiezel in Nederland bij herplaatsing dient ook Kiezel te acclimatiseren binnen zijn nieuwe omgeving.

De juiste match is essentieel voor bemiddeling van iedere hond, dus ook voor Kiezel.

KIEZEL, zijn verhaal

Kiezel is 1 van de pups die eerder is gered door ons contact Crina Maria in Roemenië.

Kiezel werd geadopteerd in Nederland maar door persoonlijke omstandigheden van zijn huidige baasjes, dient Kiezel herplaatst te worden.

Na een positieve procedure, brengen wij u in contact met de huidige familie van Kiezel voor een kennismaking.

De genoemde onkostenbijdrage is inclusief de 2 prive trainingen van 1 uur en een nieuw veiligheidstuigje voor KIEZEL.

KIEZEL

Geslacht: Reu

Leeftijd: 1/11/2020

Formaat: Middelmaat

Type: Leuke onbekende kruising

Energieniveau: Gemiddeld/Hoog immers is een jonge hond

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers geen drukke (gezin) situatie

Hondenmaatje nodig: Niet perse noodzakelijk, echter wel leuk voor Kiezel

Gecastreerd/Gesteriliseerd: Ja.

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet impulsief en vragen u daarom ons  Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

De onkostenbijdrage is:  € 355,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid,
dit volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

• UBN (verplicht)
  • Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit (verplicht)
  • KVK (verplicht)