HOME » * JONGE HONDEN * » JOY ( Middelmaat )

Joy ( Middelmaat )

Formaat aanduiding hond:

• 30-40 cm Klein
  • 40-45 cm Kleine middelmaat
  • 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

JOY EEN EN AL VROLIJKHEID
is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video van Joy

Joy is een hele vrolijke hond die geen bijzondere eisen heeft. Aandacht van het baasje, een heerlijke wandeling op zijn tijd, en lekker spelen, want daar is ze echt gek op, basis opvoeding en gezelligheid. Joy is gek op mensen en andere honden.

Joy kan aan de riem lopen, hier wordt binnen het asieltje mee geoefend, maar binnen een nieuwe situatie zal dit ook nog rustig opgebouwd dienen te worden.

Voor Joy zou het geweldig zijn als er een gelijkwaardig hondenmaatje aanwezig is. Een tuin is een vereiste, want Joy is gek op het zonnetje en spelen.

Bent u dat baasje die de hondentaal begrijpt en inzicht heeft. Joy in haar waarde laat en samen een band wilt gaan opbouwen? Heeft u voldoende tijd om samen met Joy op pad te gaan?

Voor Joy zijn wij op zoek naar verantwoordelijke baasjes,  die begrijpen dat een jonge hond, vanaf de basis veel dient te leren.

De begeleiding van een jonge hond  gaat zeer zeker niet vanzelf.
Dit vraagt geduld, tijd, begeleiding en inzicht .

Lees hiervoor  onze  "Handleiding rescue-hond " maar zeker  ook het hoofdstuk  "Begeleiding Jonge Hond"  hier op onze website,

zie hiervoor de buttons op deze pagina.

Bent u dat ene baasje die samen met JOY een fantastische band wilt gaan opbouwen?
Heeft u voldoende tijd om samen met JOY dit avontuur aan te gaan?

Heeft u serieuze interesse? Vul dan ons  online intake-formulier in.

Zie hiervoor de button op deze pagina

Een goede match is altijd prioriteit voor bemiddeling van onze rescue-honden.

Het verhaal van Joy

(rescuer/verzorgster Luiza Kupan)

Joy is samen met haar zus en broer als ongewenst achtergelaten in het bos.

Ons contact vond Joy, samen met  haar zus en broer en nam dit 3tal mee naar haar opvang.

Volgens Luiza, is Joy een geweldige leuke hond, met een vriendelijk zachtaardig maar vooral speels karakter.

Zij heeft ons gevraagd om een fijn baasje voor Joy te zoeken.

Zodra de match gevonden is, reist  Joy, met ons officiele Trace dierenvervoerJoy naar haar nieuwe familie in Nederland

In haar geboorteland Roemenië heeft deze lieverd geen schijn van kans op een veilig en liefdevol leven

Naam:  Joy

Geslacht: Teefje

Leeftijd: Geschat door dierenarts geboren: medio maart 2021

Formaat: Middelmaat

Type: Prachtige onbekende kruising

Sociaal, Ja, dient te acclimatiseren

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers, geen drukke (gezins-)situatie

Kan met honden: Ja

Kan als enige hond worden geplaatst: Ja maar een gelijkwaardig hondenvriendje zou heel fijn zijn.

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage voor Joy  is: 395,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid en bemiddeld rescue- honden en katten volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

UBN

Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit

KVK

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.