HOME » * JONGE HONDEN * » PETER ( Kleine Middelmaat )

Peter ( KleinE Middelmaat )

Formaat aanduiding hond:

• 30-40 cm Klein
  • 40-45 cm Kleine middelmaat
  • 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

PETER IS EEN BROK LIEFDE, GRAAG WIL HIJ DIE DELEN MET EEN LIEF BAASJE!

is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video van Peter:

Omschrijving:

Peter is 1 brok liefde, hij is gek op mensen en andere honden, zijn verzorgster  Crina is dol op hem.

Peter is een vriendelijke lieve hond die met iedereen overweg kan.

Een gelijkwaardig hondenvriendje zou leuk zijn, maar is geen must.
Peter loopt keurig aan de riem en houdt van wandelen.

Denkt u de juiste match te zijn voor dit leuke kereltje en houdt u van wandelen?

Heeft u serieuze interesse? Vul dan het intake-formulier in.

Match is altijd een prioriteit voor bemiddeling.

Voor Peter zijn wij op zoek naar verantwoordelijke baasjes,  die begrijpen dat een jonge hond, nog het nodige dient te leren.
Dit vraagt geduld,  tijd, begeleiding en opvoeding maar ook inzicht.

Lees binnen onze  "Handleiding rescue-hond " het hoofdstuk  " Begeleiding  JONGE HOND"  op onze website,
Bent u dat ene baasje die samen met  PETER een fantastische band wilt gaan opbouwen?
Heeft u voldoende tijd om samen met  hem, dit avontuur aan te gaan?
Dan nodigen wij u uit voor het invullen van ons intake-formulier, zie hiervoor de blauwe button op deze pagina

Het verhaal van Peter:

(rescuer Crina)

Lieve leuke Peter was ongewenst en is door zijn vorige baasjes op straat gezet.
Gelukkig niet voor lang. Omwonenden vertelde dat hij pas 2 weken buiten liep en waarschuwde rescuer  Crina.
Zij heeft zich over Peter ontfermd maar nu is het tijd voor Peter om een fijn baasje te vinden die Peter wel geeft wat hij nodig heeft.

Peter logeert binnen een prive-asieltje, echter beton en een hokje is geen thuis.
Petertje snakt naar liefde en aandacht.

Zodra de juiste match is gevonden, reist Peter met  ons officiele Trace dierenvervoer naar zijn nieuwe familie.

In zijn geboorteland Roemenië heeft Peter geen schijn van kans op een een veilig en gelukkig leven.

NAAM: PETER

Geslacht: Reu

Leeftijd: Ongeveer 1,5 jaar ongeveer april 2020

Formaat: kleine middelmaat

Type: Leuke onbekende kruising

Energie niveau: Gemiddeld

Sociaal, Ja, dient te acclimatiseren

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers, geen drukke (gezin)situatie

Kan met honden: Ja

Hondenmaatje nodig: Zou leuk zijn voor Peter maar niet noodzakelijk.

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd/Gecastreerd: ja

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage voor Peter is: € 395,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid en bemiddeld rescue- honden en katten volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

UBN

Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit

KVK

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.